7. Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı başladı

Fuara Almanya, Çin, İtalya ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma temsilcisi katıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı İstanbul'da açıldı.

İstanbul Fuar Merkezinde 10-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara Almanya, Çin, İtalya ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma temsilcisi katıldı.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, fuarın açılışında, dünyada ve Türkiye'de güneş enerjisi sektörünün her geçen gün büyüdüğünü ve Türkiye'nin de bu gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.  

Güneş enerjisiyle ilgili sempozyum ve konferansların düzenleneceği fuarda, yeni ürünlerin tanıtımı yapılacak.  

Fuarda ilk gün güneş enerjisinde fotovoltaik sistemler, hücre ve panel üretiminin yanı sıra sektörün geleceğine yönelik değerlendirmelerin yapılacağı oturumlar gerçekleştirilecek. Fuarın ikinci gününde düzenlenecek panelde, güneş enerjisi projelerinde finansman, yatırımlar, teşvikler, lisanslı ve lisansız güneş enerjisi uygulamaları ve mevzuatlar ele alınacak. Fuarın son gününde ise güneş enerjisi teknoloji ve sistemlerinin tanıtıldığı sunumlar ve değerlendirmeler yer alacak.  

7 yıldır İhlas Fuar Hizmetleri'nin organize ettiği fuar, her yıl Nisan ayı içinde düzenleniyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir