80 yaşındaki delikanlıdan yeni albüm

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Efsanevi müzisyen ve şair Leonard Cohen’in yeni albümü “Popular Problems”, 23 Eylül’de Sony Music etiketiyle müzikseverlere sunuluyor. 

Sanatçının hayranlarına 9 yeni şarkı sunacağı “Popular Problems” te, Cohen’e bir önceki “Old Ideas” albümünde olduğu gibi yine prodüktör olarak Patrick Leonard eşlik ediyor. Albümde katkısı bulunan diğer müzisyenler ise Jesse E. String ve Bill Bottrell.

Sony Music’e bağlı Columbia Records CEO’su Rob Stringer albüme ve Leonard Cohen’e ilişkin şunları söylüyor: “Cohen, bir kez daha yeni ve yaratıcı bir ilhamla, müzikal sınırları aşıyor. Her biri eşsiz bir ruha sahip 9 yeni şarkının yer aldığı bu albümü yayınlamaktan büyük bir heyecan ve onur duyuyoruz.” 

Cohen’in 13. stüdyo albümü olan “Popular Problems”, sanatçının 80. yaş gününden 2 gün sonra yani 23 Eylül’de müzik marketlerde yerini alıyor. Sanatçının yeni albümünde yer alan dokuz şarkısının isimleri sırayla şöyle: “Slow”, “Almost Like The Blues”, “Samson in New Orleans”, “A Street”, “Did I Ever Love You”, “My Oh My”, “Nevermind”, “Born in Chains” ve “You Got Me Singing.” 

Müzisyen, şarkı yazarı, şair ve yazar Leonard Norman Cohen, 21 Eylül 1934, Montreal doğumlu. İlk şarkılarından bu yana insan hikâyeleri anlatmayı misyon edinen Leonard Cohen, pek çok sanatçıyı da etkileyerek günümüz müziğini yaratan isimlerden biri oldu. Cohen’in ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.