Aktif Bank'a uluslararası kalite ödülü

Aktif Bank'a Avrupa'da 116 şirket liderine verdiği sunum ile "Uluslararası Kalite Ödülü"ne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Aktif Bank, Business Initiative Directions (BID) tarafından, "Altın Kategori"de "Uluslararası Kalite Ödülü"ne layık görüldü.

Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir, yaptığı yazılı açılamada, Bankanın "Yeni Jenerasyon Bankacılık" adı verilen yenilikçi ve teknoloji odaklı benzersiz iş modeli sayesinde, perakende ve kurumsal bankacılık alanlarında başarılı neticeler elde eden Türkiye'nin ilk ve tek doğrudan bankası olduğunu belirtti.

Aktif Bank'ın Paris, Londra, Cenevre, Frankfurt ve New York'taki toplantılarda 116 ülkenin şirket liderlerinin bir araya gelerek sunduğu öneriler sonucunda "Uluslararası Kalite Ödülü" için aday gösterildiğini aktaran Halisdemir, şu bilgiler verildi:

"Bankamız ileri teknolojik altyapısı, inovatif yaklaşımı ve güçlü insan kaynağı özellikleriyle bu ödülü almaya hak kazandı. Çalışmalarımızın uluslararası arenada takdir edilmesi genç ve dinamik bir kurum olarak bizleri daha büyük hedeflere ulaşmak ve başarılarımıza yenilerini eklemek için motive etmektedir. Bankamızın, kalite standartlarına verdiği önem ve çalışmaları neticesinde layık görüldüğü 'Uluslararası Kalite Ödülü'ne, belirli kalite standartlarına ulaşmış dünyanın çeşitli bölgelerindeki başarılı firmalar tarafından önerilmiş olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir