Aktif Bank'tan Bursalı sanayicilere kredi sigortası paketi

Aktif Bank ve ICIEC işbirliğiyle sunulan orta vadeli kredi sigorta paketi, tüm İslam ülkelerine vadeli ihracat yapma imkanı tanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Aktif Bank'ın, Bursalı sanayicilere özel orta vadeli kredi sigortası paketi sunduğu bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre Aktif Bank, İslam Kalkınma Bankası'nın yan kuruluşu olan ICIEC'in (The Islamic Corporation for the Insurance of Investment and Export Credit- İhracat Kredisi ve Yatırımların Sigortası Kuruluşu) ile Bursa'ya özel paket geliştirdi.

Aktif Bank ve ICIEC işbirliğiyle sunulan orta vadeli kredi sigorta paketi, tüm İslam ülkelerine vadeli ihracat yapma imkanı tanıyor.

Aktif Bank Bursa Müdürü Gökhan Erseven, geçen yıldan beri "Bursa'nın bankası" olmak için çalıştıklarını ve buna yönelik özel çözümler sunduklarını belirtti.

Temsilcisi oldukları ICIEC işbirliğiyle, Bursalı sanayicileri yeni pazarlarla tanıştırdıklarını ifade eden Erseven, şunları kaydetti:

"Türk ihracatçılarını, yeni pazarlara açılırken ihracat kredisinde sigortalı finansman modellerini daha sık kullanmaya davet ediyoruz. Bu model dahilinde, 2 milyon Euroya kadar sağladığımız finansman paketinden ilk yararlanan şirket, Bursa'nın önde gelen ihracatçılarından bir firma oldu. Yenilikçi çözümlerimizle Bursalı sanayicilerimizin önünü açmaya devam edeceğiz. Aktif Bank olarak örnek modelleri hayata geçirerek, tecrübe ve kapasitemizle ihracatçı firmalara destek olmak önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir