ALBtelecom ve Eagle Mobile'a "Saranda Şehri Şükran Ödülü"

Arnavutluk'un en büyük sabit hat operatörü ALBtelecom ve GSM sektöründeki markası Eagle Mobile'e Saranda Belediyesi tarafından "Saranda Şehri Şükran Ödülü" verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çalık Holding'e bağlı şirketlerden Arnavutluk'un en büyük sabit hat operatörü ALBtelecom ve GSM sektöründeki markası Eagle Mobile'e Saranda Belediyesi tarafından "Saranda Şehri Şükran Ödülü" verildi. 

Çalık Holding açıklamasına göre, holdinge bağlı ALBtelecom ve Eagle Mobile'e "Saranda Şehri Şükran Ödülü" takdim edildi. 

Saranda Belediyesi'nde düzenlenen törende ALBtelecom Genel Müdürü Dr. Erkan Tabak, ödülü kentin Belediye Başkanı Stefan Çipa'dan aldı.  

Ödül nedeniyle Saranda Belediye Başkanına teşekkür eden Tabak, ALBtelecom'un Saranda halkı ile kentin yerli ve yabancı ziyaretçilerine nitelikli iletişim hizmeti sunabilmek için yapılan yatırımlarını anlattı. 

Tabak, ALBtelecom ve Eagle Mobile olarak yapılan yatırımlarla hizmet kalitesini sürekli yükseltirken, belediyenin ve devletin sosyal hizmetlerini de desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. 

ALBtelecom yöneticileri, ödül töreni öncesinde, Saranda Çocuk Yetimhanesi'ni ziyaret ederek yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle hazırlanan hediye paketlerini dağıttı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir