Ali Osman Ulusoy, bugün defnediliyor

İş dünyasının önde gelen isimlerinden 87 yaşındaki Ali Osman Ulusoy, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Ulusoy'un cenazesi bugün Trabzon'da yapılacak törenin ardından defnedilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON (DÜNYA) - İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Osman Ulusoy tedavi görmekte olduğu Acıbadem Internatıonal Hospital'da vefat etti. Ali Osman Ulusoy, bugün İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğlen namazı ve  Trabzonspor'da yapılacak törenin ardından Of'taki aile kabristanına defnedilecek.

Vafatına dek, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği, TOBB-DEİK Türk-İran İş Konseyi Başkanlğı görevlerini yürütmekte olan Ulusoy aynı zamanda Trabzon Spor Klübü Kurucu Başkanıydı.

Ne dediler?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ulusoy'un uzun yıllar Trabzon'un ticaret ve tanıtımına hizmet ettiğini belirterek, "Uzun yıllar TTSO Maclis Başkanlığı göevini üstlenmiş değerli bir büyüğümüzü kaybettik. Ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Doğu Karadeniz İhracatçılar birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan da Ulusoy'un Trabzon'un Türkiye çapında duayeni  olduğunu kaydederek, "Hepimizin büyüğü vefat ettiği için Karadeniz camiası olarak üzüntü içindeyiz. Yaptığı çalışmalarla rahmetle anıyor, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz" diye konuştu. Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ise şöyle konuştu, "Değerli bir büyüğümüzü kaybettik, üzgünüz. Trabzon için büyük kayıp, Allah rahmet eylesin."

Bu konularda ilginizi çekebilir