ATO'dan hükümet programına destek

ATO Başkanı Bezci, "Hükümet programı istikrarın devamına dair umutlarımızı pekiştirdi" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, hükümetin ekonomi programına destek verdiklerini, programın istikrarın devamına dair umutlarını pekiştirdiğini belirtti. 

Bezci, yaptığı açıklamada, Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında kurulan 62. Hükümet'in ekonomik programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Programın Türkiye'nin daha güçlü bir ekonomik yapıya kavuşmasına yönelik olduğunu ifade eden Bezci, hükümetin ekonomik programına ATO olarak tam destek verdiklerini vurguladı. 

"62. Hükümet programı güven ekonomisinin devamının sağlanacağını gösteriyor"

"Hükümet programı istikrarın devamına dair umutlarımızı pekiştirdi" değerlendirmesinde bulunan Bezci, AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar oluşturduğu ve sürdürdüğü güven ve istikrar ortamının devam etmesinin, ülke refahı ve huzuru için vazgeçilmez olduğunu belirtti. Bezci, "62. Hükümet programı güven ekonomisinin devamının sağlanacağını göstermektedir" ifadesini kullandı. 

Türkiye'de son 12 yılda sağlanan istikrarla ekonomik yapının güçlendiğini belirten Bezci, şunları kaydetti: 

"İç piyasalarda dengeyi ve adaleti sağlamak adına kayıtdışı ekonomi ile mücadelenin ve yatırım ortamının geliştirilmesi konularının 62. Hükümet Programı'nda yerini alması çok önemlidir. İş alemi olarak her iki konuda atılacak adımlara destek vermeye hazırız. Ülke ekonomisinin yeni bir ufuk kazanması için ileri teknoloji üretimine yönelik çalışmaların sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz. 62. Hükümetimizin bu konudaki vizyoner tutumu ve kararlılığı sevindiricidir. Hükümet programı göstermektedir ki 12 yıl boyunca emek harcanarak, bedeller ödenerek sağlanan istikrar gelecekte de sürdürülecektir. Hükümetin ekonomi programına ATO olarak tam destek veriyoruz. Açıklanan programda güçlü ekonomiye dair sunulan çözüm önerileri ileriye yönelik atılacak yapıcı uygulamaların habercisidir." 

Bu konularda ilginizi çekebilir