Honda, 6 yeni araç sergiliyor

Honda, Autoshow 2015 Fuarı’nda 6 yeni ürünle gövde gösterisi yapıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Honda, fuarla birlikte CR-V dizel otomatik, Civic Sedan Black Edition ve Civic HB’i satışa sunarken kısa bir süre içerisinde Türkiye’de satışa sunulacak olan Civic Type R, HR-V ve Jazz modellerini sergiliyor.

Honda, uzun bir aradan sonra otomobilseverlere kapısını açan Autoshow 2015 Fuarı’nda tam 6 yeni ürününü sergiliyor. Fuarın gözdesi yenilenen dizel otomatik CR-V  olurken tamamen yeni HR-V ve Civic Type R da büyük ilgi görüyor.

43880_civic_type_r.jpg

2014 yılında dünya çapında 4.3 milyon otomobil, 17 milyon motosiklet ve 6 milyon güç ürününün üretimini gerçekleştirerek toplam 27.5 milyon yeni Honda ürününü müşterilerle buluşturan Honda, bu üretim adetleriyle 2014’te bir kez daha “dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi” oldu.

40666_2015_honda_hr_v.jpg

Honda, dünya genelinde gerçekleştirdiği tüm basın toplantılarında 2015 yılının Honda yılı olacağını duyurmuştu. 2015 yılı boyunca gerçekleştirilen fuarlarda boy gösteren Honda ürünleri, Honda markasının global pazarlardaki rekabetçi gücünü ortaya koyuyor. Geçtiğimiz Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda Honda NSX’in, FCV yakıt hücreli otomobilin ve McLaren ile birlikte geliştirilen yeni Formula 1 aracının Avrupa’da ilk gösterimlerinin yapılması ile Honda, gelişmiş teknolojilerini Avrupalı müşterilerle buluşturmuş ve 2015’in Honda’nın yılı olduğunu yeniden vurgulamıştı.

41131_all_new_honda_jazz.jpg

Autoshow 2015, Honda’nın geçmişiyle geleceği arasında köprü

Honda Türkiye Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sümer, “Tasarımı, gelişmiş motor ve şanzıman özellikleri, güvenlik ekipmanları, kendini kanıtlamış sorunsuzluğu, uzun ömürlülüğü, yakıt ekonomisi ve ikinci el değeri ile 40 yıldır Honda’yı Honda yapan ürünlerimiz, Autoshow 2015’te yerlerini birçok yeni ürüne bırakıyor. Fuarda, her biri Honda mühendisliğinin geldiği seviyeyi kanıtlayan yepyeni 6 modeli Türk otomobilseverlerle buluşturuyoruz” dedi.

32133_cr_v_prototype.jpg

Autoshow 2015’te Honda’nın bu yılki mesajı olan “Her şey şimdi başlıyor” diyen Honda Türkiye Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sümer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün burada başlayarak Honda olarak 2015 yılında sunacağımız yenilikler yeni Civic Type R, Jazz, HR-V, dizel otomatik seçeneğiyle yeni CR-V, Civic Black Edition ve yenilenen görünümüyle Civic HB.” 

31954_honda_civic.jpg