Avea'dan çiftçilere özel avantaj

Avea, yıl içerisinde çiftçilerin gelir düzenlerinde yaşanan değişimleri dikkate alarak, yıllık iletişim ihtiyaçlarını tek seferde karşılayabilecekleri faturasız bir paket geliştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea'dan yapılan açıklamaya göre, "Yıl Boyu Konuşturan" paket abonesi çiftçiler, kendileri için geliştirilen 'Yıl Boyu Konuşturan' paketle 12 ay boyunca her yöne 5 bin dakika ile kesintisiz konuşma fırsatı elde ediyor. Numarasını Avea'ya taşıyan, yeni hat alarak gelen ya da mevcut müşteriler için aynı ücrete tabi olan paket, yıllık 180 lira (KDV-ÖİV dahil) karşılığında tüm çiftçilerin kullanımına sunuluyor. 

Çiftçinin günlük kılavuzu "Avea Tarım Haber Paketi" servisi ile çiftçiler, yetiştirdikleri ürüne özel verim artıracak bilgileri, yaşadıkları bölgeye ait günlük hava, nem ve rüzgar tahminleri ile tarım sektörüne ilişkin tüm haberleri SMS yoluyla cep telefonlarından takip edip, sektörle ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar olabilecek. "Yıl Boyu Konuşturan" paket müşterileri Avea Tarım Haber Paketi Servisi'nden 12 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanma hakkına da sahip olacak. 

Avealı çiftçiler, "www.e-fidancim.com"dan yapacakları tohum, fide, fidan, süs bitkisi ve bitki bakım ürünü gibi tüm tarımsal ürün alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı da elde ediyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir