Avea'dan tablet kampanyası

Avea, düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine Asus MemoPad 7 veya Casper Via T17 tablet sahibi olma fırsatı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Avea, düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine kontratlı olarak akıllı telefon ya da tablet almaları durumunda, 5 lira fark ödeyerek Asus MemoPad 7 veya Casper Via T17 tablet sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Avea açıklamasına göre, şirket, her ihtiyaca uygun akıllı telefon ve tablet seçeneklerini avantajlı kampanya ve taksitli ödeme koşullarıyla müşterilerine sunmaya devam ediyor. 

Hem akıllı telefon hem de tablet sahibi olmak isteyenlere özel tasarlanan kampanyadan yararlanabilmek için, son 7 gün içinde Avea'nın sunduğu akıllı telefon tekliflerinden birinden kontratlı olarak faydalanılması yeterli bulunuyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Avea Baran Yurdagül, tablet satışlarının geçen yıla göre yüzde 80 arttığını belirterek, "Müşterilerimizin tablet ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarladığımız ve sektörde bir ilk olarak sunduğumuz yeni kampanyamızla, Avea'dan akıllı telefon alanlara sadece 5 lira farkla tablet alma fırsatı sunuyor, müşterilerimizi aynı anda hem akıllı telefon hem de tablet sahibi yapıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik tasarladığımız kampanyalarımızla sektördeki öncü ve rekabetçi duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Kampanya, 31 Aralık tarihine kadar Avea İletişim Merkezleri'nde devam edecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir