Avea'nın "Gelişmiş Yönlendirme Servisi", Polat Renaissance otellerinde

Avea'nın "Gelişmiş Yönlendirme Servisi" ile Polat Renaissance otellerindeki tüm sabit telefonların GSM hatlarıyla entegrasyonu sağlandı, mobil telefonlara "şirket dahili telefon özelliği" getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea, Polat Holding bünyesindeki Renaissance Polat İstanbul, Renaissance Polat Erzurum ve Renaissance Bosphorus İstanbul otellerinde "Gelişmiş Yönlendirme Servisi" projesini hayata geçirdi. 

Teles çözüm ortaklığıyla gerçekleştirilen "Gelişmiş Yönlendirme Servisi" uygulaması sayesinde, Polat Turizm'e bağlı üç ayrı otelin Avea kurumsal hattı taşıyan mobil telefonları deck, masa telefonu ve IP telefonlarla eşleştirilerek cihazlara şirket dahili telefonu olma niteliği kazandırıldı. 

Yaklaşık 450 kişi tarafından kullanılacak bu sistemle, mobil telefonların kullanımlarında ayrıcalıklar sağlanırken, aynı zamanda telefonların yetenekleri de artırıldı. Projeye dahil olan otellerde yapılan bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda tasarruf ve avantajlar da sağlanacak. 

Açıklamada, Avea'nın, "Gelişmiş Yönlendirme Servisi" ile Polat Turizm'e sunduğu hizmet ve faydalar şöyle sıralandı: 

"Ön kod gerektirmeden mobil telefonlardan sabit da numaralara direkt erişim imkanı. Sabit dahili numara planlarının GSM dahili ekranlarına taşınabilmesi. Avea şebekesinde Acil Numara (112, 155) planları dışındaki geniş dahili numara tanımlama imkanı. Mobil telefonlardan başlatılan çağrılarda isim bilgisinin sabit dahiliye taşınabilmesi. GSM dahili üzerinden direkt çağrı aktarma imkanı. GSM dahili üzerinden konuşmalı çağrı aktarma imkanı. Çağrı aktarmalarda şirket bekleme anonsu. Merkezi hızlı arama rehberi. E-mail üzerinden çağrı başlatma özelliği. Profesyonel 'GSM Gateway' üzerindeki SIM'lerle 3 farklı yöne yapılan çağrıların dakika sayacı. Günlük çağrı bağlantılarının e-mail ve SMS yoluyla destek birimine ulaştırılması." 

Bu konularda ilginizi çekebilir