Batman'da açılan ateşte 1 polis yaralandı

Batman'da özel hareket polisi ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda 1 polis memuru kolundan yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Batman'ın İluh Mahallesi'nden silah sesleri gelmesi üzerine bölgeye giden özel hareket polisi ekiplerine kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

Açılan ateşte 1 polis memuru kolundan yaralandı. Yaralı polis, özel bir hastanede tedavi altına alırken, saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Diyarbakır'da elinde patlayıcı infilak etti

Diyarbakır'da bu gece Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine sol elinden yaralı olarak giden 23 yaşındaki A.K., doktorlara kendisine ateş açıldığını ve yaralandığını söyledi. Doktorlar, tedaviye aldıkları A.K.'nin silahla yaralanmadığını belirleyerek, durumu hastane polisine bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken. A.K.'nin elinde bir patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandığını eli ve yüzünden yaralandığını belirledi. Soruşturmada A.K'nin elindeki patlayıcının Fiskaya Mahallesi'nde infilak ettiği tespit edildi. A.K., daha sonra ameliyata alındı.

Mardin'de 48 kişi gözaltına alındı

Mardin il genelinde bugün yasa dışı gösterilere katılıp, güvenlik güçlerine havai fişek, molotof ve taşlı saldırılarda bulunan ve çoğunun yüzleri kapalı aralarında çocukların da bulunduğu 48 kişi gözaltına alındı. Güvenlik güçleri bazı ilçelerde izinsiz gösterilerde kullanılmak üzere çok sayıda molotof kokteyli ile el yapımı patlayıcı ele geçirildi. İl genelinde gözaltına alınan 48 kişiyle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir