Bay Samanyolu Berkant için anma gecesi

Türk Pop Müziği’nin unutulmazlarından Berkant’ın ailesi, sevenleri ve dostları ölümünün ikinci yılında TİM Maslak Show Center’da buluşuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İki yıl önce, 1 Ekim 2012’de kaybettiğimiz Türk Pop Müziği’nin unutulmaz sesi Berkant, bin 800 kişinin katılımı ile düzenlenecek organizasyonla anılacak. Step Organizasyon’un, Kral Pop TV  ve Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğu'nda 30 Eylül gecesi gerçekleştireceği Berkant Anma Gecesi’nde sanat, iş, medya ve siyaset dünyasından ünlüler bir araya gelecek.

Gece, Tan Sağtürk koreografisiyle gerçekleşecek olan dans gösterisiyle başlayacak; sunuculuğunu Çiğdem Tunç ile oyuncu Taner Rumeli yapacak. Metin Özülkü ve Orkestrası da gecede sahne alacak. 
TİM Maslak Show Center’de düzenlenecek Anma Gecesi’nde, Berkant’ın  yol arkadaşı olan sanatçı dostlarının yanı sıra birbirinden değerli birçok sanatçı Berkant şarkılarını seslendirecek. 

Türk Pop Müziği’nin mihenk taşlarından olan ve başta “Samanyolu” olmak üzere çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan Berkant, 1 Ekim 2012'de hayatını kaybetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir