BBP 22 yıllık programını yenileyecek

Büyük Birlik Partisi, MKYK, YİK üyeleri ve akademisyenlerin katılımıyla Bolu'da yapılacak 3 günlük kampta, partinin 22 yıllık programını güncelleyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Büyük Birlik Partisi (BBP), 22 yıllık programını güncelleyecek.  

Açıklama yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, 28-30 Kasım tarihlerinde Merkez Karar Yönetim Yönetim Kurulu (MKYK), Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeleri ve akademisyenlerin katılacağı Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa gireceğini söyledi. 3 gün sürecek kampta 22 yıl önce BBP'nin kuruluşunda kaleme alınan programın güncelleneceğini belirten Karabulut, şöyle konuştu: 

"Büyük Birlik hareketinin 1993 yılında başlattığı yürüyüşü ve o yıl yayınladığı 'Milli Mutabakat' metnine sadık kalınarak değişen ülke ve dünya şartlarına göre yeniden yazılacak program, ülke meselelerine çare olacak. Programda Balkanlardan Ortadoğu'ya kadar pek çok coğrafyanın sorunlarına da işaret edilecek. Yeni parti programı, daha sonra görkemli bir program kurultayı ile kamuoyuyla paylaşılacak." 

BBP'ye katılım 

Öte yandan, 22 Kasım Cumartesi günü Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenecek etkinlikte BBP'ye katılımlar olacağı ifade ediliyor. Değişik partilerden BBP'ye katılımların gerçekleşeceği "Büyük Buluşma" adı verilen katılım töreninde bir siyasi partinin de BBP'ye katılmasının öngörüldüğü kaydediliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir
BBP