Tanı, 3 ödül kazandı

Tanı, Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde (DPİD) 320 proje ve 84 ajans arasında 3 ödüle birden layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Web, mağaza ve mobil  platformlarda müşteri odaklı entegre pazarlama çözümleri sunan Tanı, Doğrudan Pazarlama Derneği tarafından bu yıl 6'ıncı kez düzenlenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde (DPİD) 320 proje ve 84 ajans arasında 3 ödüle birden layık görüldü.   

Tanı tarafından yapılan açıklamaya göre, Tanı'nın Doğrudan Postalama Kategorisinde Beta için yaptığı "Beta'da Her Kadın Bir Sindirella" kampanyası birincilik, Sadakat Uygulamaları Kategorisinde "Opet-360 Derece Müşteri Sadakat Uygulamaları" ikincilik, "Aygaz-Mehmetçiklerimizi Anıyoruz" kampanyası ise üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.

Bundan önce de 2013 Informatica İnovasyon Ödülleri'nde Veri Kalitesi dalında dünya çapındaki 5 bin kuruluş arasında büyük ödülü almaya hak kazanan Tanı, ayrıca IBM Commerce Global 2013 etkinliğinde ise IBM'in En İyi 4 Partnerinden biri olarak seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tanı Genel Müdürü Engin Oytaç, "Veri Tabanına Dayalı Pazarlama" alanında aldığımız bu ödüller, Tanı olarak iş vizyonumuzu hayata geçirdiğimizi gösteren pozitif bir kanıttır. Tanı'nın sunduğu veriye dayalı pazarlama çözümleriyle müşterilerimize daha doğru ve sonuç odaklı hizmet verebiliyoruz. Yaratıcı ve yetkin kadromuzun hazırladığı veri kampanyalarıyla, müşteri sadakatine katkı sağlayıp ilave ciro imkânlarına temel oluşturmaktayız" ifadelerini kullandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir