Bingöl'de polise saldırı: 8 şehit

Bingöl-Erzurum Karayolu Hacılar köyü mevkisinde, polis aracı geçerken patlayıcı infilak etmesi sonucu 8 polis şehit oldu, 9 polis de yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BİNGÖL - Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polis aracının geçişi sırasında mayın patladı.
Karlıova ilçesindeki bir görevden dönen Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekibini taşıyan minibüsün geçişi sırasında, Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde önceden terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilmiş patlayıcı infilak etti.
Patlamada, ilk belirlemelere göre, 8 polis memuru şehit oldu, 9 polis de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılıyor. Öte yandan olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

 

2ws.jpg


Şehit polislerin isimleri belli oldu

Bingöl'de polis aracı geçtiği sırada yola döşenen mayının patlaması sonucu Gökhan Kuzu, Fatih Celayir, Cuma Mercimek, Samet Kıcalı, Ümit Yıldırım, Murat Toprak, Osman Küçükdilan ve Şehmuz Karakut isimli polislerin şehit olduğu öğrenildi. Patlamada bazı yaralıların isimleri ise Serkan Kabuk, Ali Kırlar, Muhamet Demir, Caner Gülseren, Zafer Şahinli, Yusuf Özbey, Rıza Alper Pınarlı ve küçük bir kız çocuğu olan Nur Zelal İslamoğlu olarak açıklandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir