Bingöl'deki saldırıyla ilgili 4 gözaltı

Kayseri'de Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile beraberindekilere yönelik saldırı olayıyla ilgisi olduğu şüphesiyle durdurulan bir araçtaki 4 kişi gözaltına alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - Kayseri'de,  Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile beraberindekilere yönelik saldırı olayıyla ilgisi olduğu şüphesiyle durdurulan bir araçtaki ikisi kadın biri çocuk 4 kişi gözaltına alındı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent girişindeki uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayan 06 DH 6784 plakalı otomobili, takip sonucu Kayseri-Ankara karayolunun 30. kilometresinde durdurdu. 

Araç, bomba imha uzmanı ve dedektör köpekle yapılan aramanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi. 

Araç sürücüsü ile yanında bulunan iki kadın ve bir çocuğun   Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile beraberindekilere yöneliksaldırı olayıyla ilgisi olabileceği iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçirildiler

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile beraberindekilere yönelik saldırı olayıyla ilgisi olduğu şüphesiyle Kayseri'de gözaltına alınan 4 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. 

Şüpheliler F.A, C.P, A.P. ve P.P. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilen 4 şüpheli, daha sonra polis aracına bindirilerek, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Zanlıların, soruşturmayı yürüten savcılığın talimatı doğrultusunda Bingöl'den gelecek polis ekipleri tarafından bu kente götürüleceği öğrenildi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir