Burger Break hızla büyüyor

Burger pazarının yüzde 100 Türk sermayeli yeni oyuncusu Burger Break, Ankara'daki beşinci şubesini Bahçelievler'de açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uluslararası firmaların rekabet ettiği burger pazarına, iddialı bir giriş yapan Burger Break, hızla büyüyen şube ağına Bahçelievleri'de ekledi.

Ankara'nın yeni lezzet duraklarından biri haline gelen Bahçelievler 3. Cadde'de, Başkent'teki beşinci şubesini açan Burger Break, 2015 yılında franchise yoluyla büyümeyi hedefliyor.

Burger Break markasının yaratıcısı, Yücelen Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Yücelen, burgeri, belli bir yaş grubuna hitap eden fastfood ürünü olmaktan çıkarıp, 7'den 70'e herkesin tüketebileceği yemeğe dönüştürmek amacıyla yola çıktıklarını, kısa sürede önemli yol kat ettiklerini söyledi.

Burger Break lezzetinin, Türkiye'nin en iyi mutfak ustalarının uzun uğraşları sonucu ortaya çıktığını anlatan Yücelen, ‘'Katkı maddesi kullanmadan, tamamen doğal baharatlarla lezzetlendirilen ürünlerimiz büyük beğeni ile karşılandı. Menümüzdeki 18 değişik hamburger ile hemen her damak zevkine ulaşmayı hedefledik, bunda da başarılı olduk. Yüzde 100 yerli sermayemizle yola çıktık. Yapılanmamıza Ankara'dan başladık. Balgat, Cebeci, 365 AVM ve Çayyolu'nun ardından beşinci şubemizi Bahçelievler 3. Cadde'de açtık. Franchise için altyapımız da hazır. Çok yoğun talep alıyoruz. Artık o talepleri de değerlendirmeye başlayacağız” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir