Bursalı KOBİ’lere dijitalde markalaşmayı anlattı

‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ Bursa’da gerçekleşti. Zirvede, KOBİ’lere dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yolları anlatıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - ‘KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları’ kapsamında KOBİ’lerle buluşan Türk Telekom’un üçüncü durağı Bursa oldu. Marketing Türkiye ve Bursa ayağında Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) işbirliğinde gerçekleştirilen zirvede, KOBİ’lere dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yolları anlatıldı. Açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Batı 2 Bölge Müdürü Ahmet Yanbay, Bursalı KOBİ’lere dijital dünyada iş yapmanın avantajlarını ve markalaşmanın önemini anlattı. Bursa’da KOBİ’lerin ekonomik anlamda  gelişmiş kentlerden biri olduğunu ifade eden Yanbay, “Teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve geniş bant çözümlerimiz ile 

KOBİ’lere hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Zirvede; Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Ocakoğlu ve Dijital Pazarlama Uzmanı Cüneyt Devrim katılımcılarla deneyimlerini paylaştı. “Marka, Markalaşma Nedir, Neden Önemlidir” ve “KOBİ’lerin İyi Bir Marka Olma Yolunda Yapması Gerekenler” başlıklı konular ele alınırken, başarılı KOBİ’lerin hikâyeleri örneklerle anlatıldı.

Türk Telekom; KOBİ Dolu Anadolu Buluşmaları kapsamında, Bursa’nın ardından Antalya, Samsun, Adana ve Eskişehir olmak üzere 4 ili daha ziyaret edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir