Cem Yılmaz'lı TT Arena reklamı 'twitter'ı salladı

Dün oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilirken TT Arena Stadyumu Twitter'da en çok konuşulan konu oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yoğun kar yağışı nedeniyle 31. dakikada iptal edilen Galatasaray -Juventus maçı bugün saat 15:00'te oynandı. Ancak maçın iptalinin ardından gözler TT Arena'nın zeminine çevrildi. Çünkü zeminin durumu ve stadyumda ısınma sisteminin olmaması birçok tartışmayı beraberinde getirirken, Twitter'da da günün espri konusu "TT Arena Stadyumu oldu. 

İptal edilen maç, sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle alttaki ısıtma sisteminin zemini neden normal hale çevirmediği sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biriydi. Twitter kullanıcıları Cem Yılmaz'ın oynadığı TT Arena reklamı üzerinden birbiri ardına zemin esprisi yaptı.

Böbreklere iyi gelen 'mekan' oynatmıyor

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan Türk Telekom reklamında, Cem Yılmaz stadyumdaki görevlilerin zemin üzerinde uzandığını görüyor ve "Olum ne yapıyorsunuz ya?" diyor. Görevli ise "Abi alttan ısıtma var ya böbreklere çok iyi geliyor" diye yanıt veriyor. Reklamın sonunda yer alan 'Yanlış anlamayın mekan oynatıyor' anektodu da yine kullanıcılar tarafından 'mekan oynatmıyor' diye değiştirilerek espri konusu yapılıyor. İşte o reklam:

 

İGDAŞ'tan da açıklama geldi

Isınma sistemindeki tartışmalar devam ederken İGDAŞ'tan konu ile ilgili bir açıklama geldi. İGDAŞ, Türk Telekom Arena'nın, tribünlerin doğalgazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında, tribünlere de gaz bağlantısının gerçekleştirileceğini bildirdi.  

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile İtalya'nın Juventus takımı arasında dün Türk Telekom Arena'da oynanan maçın kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından yapılan haberlerde, sahanın ısıtma sistemine doğalgaz bağlanamadığı için İGDAŞ'ı sorumlu tutan ifadelere yer verildiği kaydedildi.

Türk Telekom Arena'da, 12 Aralık 2010'dan itibaren doğalgaz kullanıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Türk Telekom Arena, kompleks içinde doğalgaz bağlanması için başvuruda bulunduğu tüm ünitelere gerekli tesisat kontrolleri yapıldıktan sonra doğalgaz bağlantısı yapılmıştır. Söz konusu ünitelerde halihazırda doğalgaz kullanılmaktadır. Türk Telekom Arena, tribünlerin doğalgazla ısıtılabilmesi için başlattığı proje çalışmasını tamamladığında, İGDAŞ tribünlere de doğalgaz bağlantısını gerçekleştirecektir. Bilindiği üzere herhangi bir mekana doğalgaz verilebilmesi için öncelikle proje dosyaları ile İGDAŞ'a başvurulması gerekmektedir. Her abonemiz için uyguladığımız standart güvenlik kontrollerinin proje dosyalarında ve tesisatta yapılması sonrası doğalgaz açılabilir. Bu sürecin en kısa sürede tamamlanabilmesi için de İGDAŞ, Türk Telekom Arena'ya her türlü desteği vermektedir. Gerekli başvurular yapılmadığı halde İGDAŞ'ı gaz vermeyen kurum olarak, yaşanan sıkıntının sorumlusu şeklinde gösteren açıklamaların gerçeği yansıtmadığını bildiririz."

Bu konularda ilginizi çekebilir