CHP Diyarbakır il yönetimi görevden alındı

Medeni Seyrek, "Görevimi yapmadığım iddiasıyla görevden alındım. Bu kararı partililer ile Diyarbakır halkının takdirine bırakıyorum" değerlendirmesini yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİYARBAKIR - Olağanüstü kongre ile 25 Şubat'ta il başkanlığına seçilen Medeni Seyrek, CHP Genel Sekreterliği'nden gönderilen bir yazıyla il yönetiminin görevden alındığını bildirdi.

Seyrek, 25 Şubat'ta gerçekleştirilen olağanüstü kongrede il başkanı seçildiğini hatırlatarak, 26-27 Şubat'ta Ankara'da yapılan CHP Olağanüstü Kurultayı'na İl Başkanı sıfatı ile katıldığını söyledi.

Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yetkilileri ile görüştüğünü anlatan Seyrek, bugün de basın toplantısı yapmayı planladıklarını, ancak toplantı öncesinde parti genel merkezinden gelen yazı ile görevden alındıklarını öğrendiklerini belirtti.

Yazıda parti tüzüğünün 43. maddesi uyarınca görevlerinden alındıklarını öğrendiklerini belirten Seyrek, "Görevimi yapmadığım iddiasıyla görevden alındım. Bu kararı partililer ile Diyarbakır halkının takdirine bırakıyorum" dedi.

(AA)