CIO Ödülleri'nin 'altın sponsor' Microsoft Türkiye

Microsoft Türkiye, CIO Dergisi tarafından gerçekleştirilen CIO Ödülleri'nde altın sponsor olarak yer aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Microsoft Türkiye, Türkiye'nin başarılı teknoloji liderlerini ödüllendirmek üzere düzenlenen CIO Ödülleri'nde altın sponsor olarak destek verdi. 

Microsoft Türkiye, CIO Dergisi tarafından gerçekleştirilen CIO Ödülleri'nde altın sponsor olarak yer aldı. Törende Türkiye'nin öncü kurumlarından 200'ü aşkın bilgi ve iletişim teknolojileri lideri ve üst düzey yönetici bir araya geldi. 

Fark yaratan bilişim projelerinin ödüllendirildiği törende, gerçekleştirdikleri bulut projeleriyle Microsoft Bulut Teknolojileri Özel Ödülü'ne layık görülen Coca-Cola İçecek Bilgi Sistemleri Grup Direktörü Gökhan Kıpçak, ödülünü Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Murat Yılmaz'dan aldı. 

"2015'de Kurumları Değiştirecek Teknolojiler" panelinde konuşan Yılmaz, Microsoft Türkiye olarak, Türkiye'de 20 yılı aşkın bir sürede 150 bin kişiden oluşan iş ortaklarıyla Türkiye'nin kazanması için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: 

"Microsoft Türkiye ekosistemindeki iş ortakları yılda 7 milyar dolar civarında iş hacmi yaratıyor ve bu hacmin büyük bir kısmı ulusal ekonomi içerisinde kalarak yenilikçiliğe ve büyümeye katkıda bulunuyor. Bugün yarattığımız sinerjinin etkisini ve büyüklüğünü burada görmekten gurur duyuyoruz. Şirketler inandıkları, güvendikleri destek konusunda kendilerini yarı yolda bırakmayacak bir iş ortağı ile yola çıkmak istiyor. Haklılar, çünkü her biri Türkiye'yi ekonomik hedefleri doğrultusunda dünya ligine taşıyacak birer stratejik ortak niteliğinde. Türkiye'nin teknolojiyi tüketen değil, üreten ve ihraç eden bir ekonomiye dönüşümü için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Biz Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda, ülkemizin bir teknoloji üssü ve inovasyon merkezi olmasına öncülük etmeyi, hayallerimizi gerçeğe, girişimcilerimizi liderler ligine, toplumumuzu refaha taşımayı hedefliyoruz. Gücümüz teknoloji, hedefimiz teknoloji ile güçlenen bir Türkiye." 

Bu konularda ilginizi çekebilir