CNR İDEX'te 25 milyon dolarlık iş hacmi yaratıldı

CNR İDEX, ağız ve diş sağlığı endüstrisine 25 milyon doları aşan bir ticaret hacmi yarattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

.

İSTANBUL - CNR İDEX İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, ağız ve diş sağlığı endüstrisine 25 milyon doları aşan iş hacmi sağladı.

CNR açıklamasına göre, 3-6 Nisan 2014 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilen fuarda, dental ünit ve koltuklar, röntgen, görüntüleme cihazları, ağız içi kamera, dijital radyografi cihazları, implant sistemleri gibi alanlarda en son teknolojiler sergilendi. Alanında dünyanın en büyük üçüncü fuarı, CNR Ekspo Fuarcılık ile Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) iş birliğinde ve KOSGEB desteğinde düzenlendi.  

Fuarda, diş hekimleri, akademisyenler, diş teknisyenleri, başhekim ve satın alma sorumlularının aralarında yer aldığı 718'i yabancı toplam 9 bin 53 profesyonel ziyaretçi sergilenen ürünlerle buluştu. Organizasyona Bulgaristan, Almanya, Kosova, Suudi Arabistan, İran, Montenegro, Sırbistan, Tunus, Yunanistan ve Makedonya başta olmak üzere 57 ülkeden profesyonel geldi.  

Fuar, sektöre 25 milyon doları aşan bir ticaret hacmi yarattı. CNR İDEX'in en çok ilgi çeken ürünleri yüzde 100 doğal maddeden oluşan, ömür boyu düşmeyen dolgu, diş çürüklerini önleyen krem ve diş çürüklerini önceden tespit eden "Çürük Tarama Cihazı" oldu.