"Çocuk mu kandırıyorsun?"

Şartların gün geçtikçe daha da kötüleştiğini savunan eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, "Milli gelir 10 bin dolara çıkmış, hadi oradan. Çocuk mu kandırıyorsun" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, halkın ay sonunu nasıl getireceğini düşündüğünü savunarak, "Milli gelir 10 bin dolara çıkmış, hadi oradan. Çocuk mu kandırıyorsun" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Üniversitesi Mezunları Grubunun Kocaeli'de bir restorandaki iftarına katılan Erbakan, yaptığı konuşmada, "Ya siyonizmin kölesi olacağız, ya da milli görüşe sarılıp ecdadımız gibi tüm insanlığı kurtaracağız" dedi.

Tüm milletlerin önünün karanlık göründüğünü, şartların gün geçtikçe daha da kötüleştiğini savunan Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kominizm, nasıl 80 sene insanlara zulmedip yok olduysa, siyonizmin nizamı da yok olmaya mahkumdur. Bu nizamla yaşamak mümkün değildir. Kominizm gitti, siyonizm gidecek, geriye ne kaldı? Adil düzen. Adil düzen bir tercih değil, bir zaruret, kurtuluş ilacıdır. Ecdadımızın yaptığı gibi milli görüşe sarılarak kurtuluşumuz mümkündür."

Erbakan, ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, "Milli gelir 10 bin dolara çıkmış, hadi oradan. Çocuk mu kandırıyorsun? Herkes ay sonunu nasıl getirecek onu düşünüyor, tarım, hayvancılık yok oldu. Heyecan ile şahlanacak, tekrar iktidara geleceğiz. Zafer sonunda muhakkak inananların olacaktır" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir