'#ComeSeeTurkey', yolcuların beğenisine sunuldu

Sosyal paylaşım mecrası Instagram'daki Türkiye tanıtım projesi kapsamında, 13 ülkeden 20 sosyal medya fenomeninin objektifinden 71 kare, Atatürk, Esenboğa ve Adnan Menderes Havalimanı'nda bir ay süreyle görülebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sosyal paylaşım mecrası Instagram'da düzenlenen Türkiye tanıtım projesi "#ComeSeeTurkey" fotoğrafları, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki havalimanı yolcularının beğenisine sunuldu. 

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, 13 farklı ülkeden 20 sosyal medya fenomeninin objektifinden 71 kare, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bir ay süreyle ziyaret edilebilecek. 

Instagram'da en çok takip edilen 20 fotoğraf sanatçısı tarafından Türkiye'nin 23 kentinde çekilen ve 45 milyondan fazla kişiye ulaşan projede, çektikleri fotoğraflarla Instagram üzerinde çok sayıda takipçisi bulunan fotoğraf sanatçıları, kendi bakış açılarıyla Türkiye'nin görülmesi gereken güzelliklerini yansıttı. 

Fotoğraf sanatçıları, 15-26 Nisan ve 14-26 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'de çektiği 3 fotoğrafı her gün #ComeSeeTurkey hashtagi ile sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinde takipçileriyle paylaştı. 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneğinin desteğiyle düzenlenen #ComeSeeTurkey, Türkiye'nin kültürel ve doğal zenginliklerini, tarihini, insanlarını fotoğrafın evrensel dilini kullanarak yansıtmayı hedefliyor.