CPP Türkiye’ye iki yeni ödül

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bu yıl 8. si Viyana’da düzenlenen ve  uluslararası alanda Çağrı Merkezi sektörünün şampiyonlar ligi olarak görülen  Contact Centre World –Top Ranking Performers  yarışmasında CPP Türkiye ‘’En İyi Çağrı Merkezi Tasarımı’’ dalında 2.  ve ‘’En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi’’ dalında 3. olarak iki yeni ödül sahibi oldu.

Çağrı Merkezi sektörünün uluslararası alandaki en önemli organizasyonu olan ve her yıl sektörün en iyilerinin seçildiği Contact Centre World tarafından düzenlenen ‘’2013 Top Ranking Performers - 2013 Üst Düzey Performans Ödülü’’ yarışmasının sonuçları 5 Temmuz 2013 tarihinde Viyana’da sahiplerini buldu. Modern Yaşam Destek Pazarının lider ismi İngiltere Merkezli CPP Türkiye ise bu yarışmada EMEA Bölgesinde ( Avrupa, Ortadoğu ve Afrika)  ‘’En İyi Çağrı Merkezi Tasarımı’’ dalında 2. ve ‘’En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi”  dalında 3.olmaya hak kazanarak  iki yeni ödül sahibi oldu..


Bu sene Viyana’da gerçekleştirilen ve dünya genelinde 1500 başvurunun yapıldığı yarışmada finalistler çok zorlu bir süreçten geçerek özel seçilmiş bir jüri karşısında bir hafta boyunca performanslarını sergilediler. Sonuçların açıklandığı 5 Temmuz 2013 gecesinde ise EMEA (Avrupa,Ortadoğu,Afrika)  bölgesinde seçilen en iyiler ödüllerini almaya hak kazandılar.  

CPP Türkiye Ülke Müdür Dr. Selnur Güzel, dünya genelinde bu kadar ilgi gören ve Türkiye’den de çok sayıda şirket ve banka çağrı merkezinin katıldığı prestijli bir yarışma ile ilgili olarak “CPP Türkiye olarak bu yarışmaya ilk katıldığımız sene  iki dalda birden ödül almaktan son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bundan sonraki senelerde de en iyi uygulamalarımızı ve başarılarımızı bu ve benzeri organizasyonlarda sergilemek ve  ödüller ile taçlandırmak için çalışıyor olacağız’’ dedi.

CPP Türkiye, İstanbul Kozyatağı Nida Kule’deki yeni lokasyonunda yönetim ekibi ile birlikte teknik açıdan son teknolojilerle donatılmış çağrı merkezini 2012 yılında hizmete açtı.

Türkiye’deki faaliyetlerini 7 yıldır sürdüren CPP Türkiye banka, sigorta ve telekom şirketlerinin çözüm ortağı olarak modern hayatın karmaşık yönleri ile başa çıkmada yardımcı olan Kart Koruma Planı, Ticari Kart Koruma Planı, ID Safe-Kimliğim Güvende, Mobil Ödeme Koruma Planı ve Seyahatim Güvende gibi ürünler sunuyor. Finans ve telekom sektörü müşterilerine ilişkin geliştirdiği bu  ürünlere ait telesatış hizmetlerini  son teknolojilerle donatılmış 120 kişilik kendi çağrı merkezi üzerinden gerçekleştiriyor.