Dacia, zirveyi zorluyor

Fransa ve Cezayir'den sonra en çok Türkiye'de tercih edilen Dacia, kasım ayında gerçekleştirdiği 3 bin 946 adet satışla marka sıralamasında 6'ncı oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye pazarında yükselişini sürdüren Dacia, Kasım ayında binek+hafif ticari araç pazarında gerçekleştirdiği 3 bin 946 adet satış rakamı ile marka sıralamasında 6. sırada yer aldı.

Türk halkı Dacia'yı sevdi

Türkiye, global Dacia satışlarında ise, Fransa ve Cezayir’in ardından Kasım ayında 3'üncülüğe yükselerek büyük bir başarıya daha imza attı.

daciaaa.jpg

Ürün yelpazesi geniş

Dacia, Dokker ve Lodgy’nin de gama katılmasıyla birlikte marka ürün yelpazesini genişletti. 

Lodgy, 3 bin 739 elde ettiği yüzde 44 pay ile segment lideri konumunda. Duster ise yüzde 9 bin adet satış rakamı ile 25,17 segment payı ile 2. sırada yer alıyor. Global olarak ise Duster, Renault dünyasının en çok satan modeli.

Dacia'ya başarıyı ne getirdi?

Renault Grubu bünyesinde dünya çapında başarı yakalayan otomobilleri, temel standart olan güvenilirlikten ödün vermeden en uygun fiyata sunan Dacia, bugün Türkiye pazarının en önemli markalarından biri haline geldi. 

duster.jpg

Bu başarı, uygun fiyatlarla dayanıklı, işlevsel ve yalın otomobillerin sunulmasının bir sonucu olarak ortaya çıktı. Bu değerler sayesinde pek çok ikinci el otomobil kullanıcısı ilk kez sıfır araç tercihlerini Dacia’dan yana kullanıyor.