Damat | Tween, Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın sponsoru oldu

Turnuvanın Türkiye galibi olan Serap Sokullu ve Özdemir Allahverdi, temmuz ayında İspanya’da gerçekleştirilecek dünya finalinde, hem şirketleri Pekin-Bayar Danışmanlık’ı hem de Türkiye'yi temsil edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Erkek moda perakende markası Damat|Tween, golf sporunun küresel çapta dev organizasyonları arasında yer alan Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağının resmi giyim sponsoru oldu. Antalya Gloria Golf Resort’ta 19-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya katılan 68 yarışmacılardan erkekler beyaz Damat polo tişörtleri, kadınlar ise pembe TWEEN polo tişörtleri ile performanslarını sergiledi.

Türkiye ayağında ikişer kişilik 34 takım yarıştı

İngiliz The Times gazetesinin desteği ile başlayan ve 1993’ten bu yana 1 milyonu aşkın golfçünün yarıştığı Dünya Kurumsal Golf Turnuvası, günümüzde 20 farklı ülkede gerçekleştirilen dev bir organizasyon olarak anılıyor. Turnuvanın ilk kez gerçekleştirilen Türkiye ayağında ise şirketleri temsilen ikişer kişilik 34 takım yarıştı.

Pekin-Bayar Danışmanlık Türkiye birincisi oldu

Golf turnuvasının Türkiye ayağının galibi, 145 puanla Pekin-Bayar Danışmanlık takımı oldu. Serap Sokullu ve Özdemir Allahverdi’den oluşan takım, ödüllerini Mustafa Koç'un elinden aldı. Birinci ekip, turnuvanın 1-6 Temmuz 2014 tarihleri arasında İspanya’da gerçekleşecek dünya finalinde şirketlerini ve Türkiye'yi temsil etme hakkı elde etti. 

Turnuvanın ikincisi, 138 puanla Cahit Şahin ve Durmuş Keçeli’den oluşan Maxx Royal takımı olurken, Selim Ergüder ve Üstün Özbey’in temsil ettiği Setur-3 ekibi ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.
Organizasyonda en uzun vuruş ödülünü erkeklerde Serkan Akarsu, kadınlarda ise Jane Smith aldı. Bayrağa en yakın atışı yapan Recep Turan, “Nearest The Pin Kupası”nı kazandı. Turnuvanın gala yemeğinde düzenlenen özel çekilişin tüm geliri, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na (ZİÇEV) bağışlandı. Gala gecesi, dernek üyesi gençlerin coşkulu müzik performansı ile renklenirken, turnuvanın ikinci günü kazanların ödüllerini aldığı bir barbekü partisiyle noktalandı.

Organizasyona, Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Golf Kulübü Başkanı Mustafa Koç, Carya Golf Kulübü Başkanı Fikret Öztürk gibi isimler katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir