Doğan Holding hisseleri serbest marjla işleme açıldı

Doğan Holding ile Doğan Yayın Holding birleşmesi tamamlandı. Hisse 0.78 TL seviyesinden işleme başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Doğan Şirketler Grubu'nun, Doğan Yayın Holding'i bir bütün halinde devralmasına ilişkin pay değişim işlemlerinin bugünden itibariyle gerçekleştirilecek olması nedeniyle şirketin hisse senedi işlem sırası serbest marj ile işleme açıldı. 

Borsa İstanbul'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ'nin, Doğan Yayın Holding AŞ'yi tüm aktif ve pasifiyle bir bütün halinde devralmasına ilişkin pay değişim işlemlerinin bugünden itibaren gerçekleştirilecek olması nedeniyle Doğan Şirketler Grubu paylarının, bugün 1. seansta serbest marjla işlem göreceği bildirildi. DOHOL payları için referans fiyat 0,78 TL olarak belirlendi. Doğan Şirketler Grubu Holding hisseleri güne 0,78 liradan başladıktan sonra en yüksek 0,80 lirayı gördü ve şu dakaikalarda 0,79 lirada işlem görüyor. 

Doğan Yayın Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Doğan Şirketler Grubu Holding tarafından "devir alınması" suretiyle, Doğan Şirketler Grubu Holding bünyesinde birleşilmesi işlemi önceki hafta  tamamlandı. Birleşme işleminin tamamlanmasının ardından Borsa İstanbul dün Doğan Yayın Holding'in borsa kotundan ve borsa pazarlarından sürekli olarak çıkarıldığını açıklamıştı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir