Drucker Yönetim Yolu ilk mezunlarını verdi

Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi. Programın ikincisi 22 Nisan'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde başlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ve Türkiye'nin önde gelen danışmanlık şirketlerinden HumanGroup,  "Yönetim ve Liderlik Akademisi" ile Türkiye'de bir ilki hayata geçirdi. Akademide ilk olarak yönetim anlayışında değişiklik ve farklılık yaratmak, etkin yönetim teorilerine ve uygulamalarına hakim olmak isteyen yönetici ve yönetici adayları için "Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı" 15 Şubat 2014'te başladı. Yönetici ve yönetici adaylarının yoğun ilgisiyle karşılaşan programın ikincisi 22 Nisan 2014'te açılacak.

Etkin yöneticilerin eğitim adresi olmayı hedefleyen Akademi, yöneticilerin yerel ve küresel platformlarda fark yaratacak yönetim anlayışına kavuşmalarını, bireysel ve kurumsal olarak başarılı sonuçlara imza atmalarını amaçlıyor. Akademide yer alan programlar, dünyaca ünlü şirketler tarafından yönetim politikası olarak kabul edilen Peter F. Drucker öğretilerini temel alıyor.
 
BAUSEM Direktörü Elif Çetin, iş dünyasının yönetici geliştirme ve liderlik konularındaki eğitim ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere HumanGroup'la birlikte Yönetim ve Liderlik Akademisi'ni hayata geçirdiklerini söylüyor:

"Yöneticilerin yeterliliği; günümüz iş dünyasının en önemli önceliklerinden biri olan çalışan bağlılığı, verimliliği ve motivasyonu için çok önemli. Oysa dünyada ve Türkiye'de yapılan pek çok araştırma yöneticilerin insan yönetimi açısından yeterli donanıma sahip olmadığını gösteriyor. Bahçeşehir Üniversitesi, iş dünyasının eksiklerini gözlemleyen, üniversite olmanın getirdiği teorik donanımın yanı sıra, hayattan kopmayan bir kurum. Bu yüzden Türkiye'de yönetici geliştirme konusunda önde gelen danışmanlık firmalarından HumanGroup ile iş dünyasının yönetici geliştirme ihtiyacına yanıt vermek üzere bir araya geldik."
 
HumanGroup, The Drucker Institute'un Türkiye temsilcisi olarak, "Drucker Yönetim Yolu" (Drucker Management Path) programıyla son bir yıldır Türk iş dünyasıyla Peter Drucker'in felsefe ve öğretilerini buluşturuyor. 2009'dan bu yana dünyada 20'yi aşkın ülkede 100'den fazla şirket tarafından başarıyla uygulanan program Türkiye'de de iş dünyası tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.
 
İkinci program 22 Nisan'da başlıyor

Akademi bünyesinde ilk olarak Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı 15 Şubat 2014'te başladı. Programa gösterilen yoğun ilgiye yanıt vermek üzere ikinci program 22 Nisan 2014'te açılıyor. Program kapsamında eğitimler Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde veriliyor. 20 kişilik sınıflarda yapılacak eğitimler, salı ve perşembe günleri, 6 hafta boyunca, toplam 60 saatten oluşuyor. Eğitimler, Drucker Management Path Eğitici Sertifikası'na sahip fasilitatörler tarafından veriliyor. Programı başarıyla bitirenler sertifika almaya hak kazanıyor. Yönetim ve Liderlik Akademisi ve Drucker Yönetim Yolu Sertifika Programı ile ilgili detaylar ve kayıt hakkında bilgi için: www.busem.bahcesehir.edu.tr

 

Bu konularda ilginizi çekebilir