Assouline'den yedi yeni eser

Carlos Mota'nın önsözü ile başlayan Flowers seyahat severlerin ilgisini çekecek, 20. yüzyılın ortalarından günümüze hava yolculuğuna stil sahibi bir bakış açısı getiren The Art of Flying'e kadar faklı konulardaki kitaplar, Assouline etiketiyle mağazalarda

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yalnızca zengin değil, zevkli kütüphanelere de ilgi duyan sanatseverler okurlar; bahçecilikten modaya, keşfedilmemiş dünyalardan havacılığın evrimine, otelcilik tarihinden Hindistan'a uzaman geniş bir çerçeveye yayılan kitaplara mutlaka göz atmalı...

 

Flowers 

Tasarım yazarı Sixtine Dubly'nin kaleminden çiçeklere yönelik tasarımların gelişim hikâyesine yer verilen kitapta aynı zamanda Londra, Paris ve New York'tan bu alanda uzman 40'ı aşkın çağdaş sanatçı söyleşilerini bulmak mümkün. Kitabın önsözünü ise stilist ve aynı zamanda Architectural Digest'in uluslararası stil editörü olan Carlos Mota kaleme almış. 

 

 

 

Dior: from christian dior to raf simons 

Christian Dior'dan sonra gelen Yves Saint Laurent, March Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano ve Raf Simons'ın yorumlarıyla yenilenen marka yüksek kültürüne sadık kalmış... Dior: From Christian Dior to Raf Simons, 1847 yılından bu yana markanın tarihini ve mirasını gözler önüne seriyor. 

 

 

 

Ethiopian highlands 

Ethiopian Highlands kitabı Assouline okuyucularına bu dünyada keşfedilmiş keşfedilmemiş zıtlıklar üzerine çarpıcı bir görünüm sunuyor. Lizy Manola tarafından Etiyopya kültürüne ait kutsal kabul edilen yerlerin ve nesnelerin fotoğrafları bu kitapta okuyucularla buluşuyor. 

 

 

 

Farfetch curates food, design, art 

Online butik küratörü Farfetch, doğru alışveriş için dünya çapında 300 üzerinde lüks butiğe tek tıkla ulaşım sağlıyor. Farfetch, Kirna Zabête için New York'a L'Eclaireur için Paris'e gitmeye gerek kalmadan farfetch.com aracılığı ile her zaman her yerde alışveriş imkanı sağlıyor. 3 ciltlik kitap, marka sahiplerinden moda tutkunlarına uzanan bir kitleye moda, seyahat, yeme-içme ve tasarım kılavuzu niteliğinde. 

 

 

Mandarin oriental 

1963 yılında Hong Kong'taki açılışından bu yana Grammy ödüllü opera sanatçısı Cecilia Bartoli, Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, ünlü mimar I. M. Pei, devlet başkanları ve gezginlerden oluşan geniş bir Mandarin Oriental Otel konuk listesi bulunuyor. Mandarin Oriental ruhunu aktaran bu kitap grubun 50. yılına özel zengin tarihini ve parlak mirasını, sırlarını ortaya koyuyor. 

 

 

 

 

Rajasthan style 

Rajasthan'a seyahat Hindistan'ın doğasını, insanlarını, yapısını ve efsanevi çevresini bir seyir defteri formunda birleştiriyor. 

 

 

 

 

The art of flying 

The Art of Flying 20. yüzyılın ortalarından günümüze havacılığın evrimini ve kültürel tarihini araştırıyor. Basınçlı kabin gibi teknolojik gelişmeleri, Dior, Emilio Pucci ve Moncler gibi ünlü markalar tarafından tasarlanan özel uçuş ekibi üniformaları, sanat ve mimarinin karşılıklı iletişim yansımalarını okuyucularla buluşturan kitap, havacılık hakkında farklı bir bakışaçısı getiriyor.