Hep kitap'tan "50. kitap" daveti

Nermin Yıldırım, Jale Sancak'ın ardından "hep kitap" ailesine katıldı. Böylece Yıldırım'ın beşinci romanı Dokunmadan, yayınevinin Türk edebiyatı kategorisindeki ilk romanı ve yayımladığı 50. kitap oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

hep kitap, verdiği özel bir davetle hem baharın gelişini hem de 50. kitabını okurlarla buluşturma heyecanını kutladı! Etkinlikte hep kitap yöneticileri Emrah Özpirinçci, Kenan Kocatürk ve Deniz Yüce Başarır, sanat, edebiyat ve basın dünyasından konuklarını ağırladılar.

İlk kitabını Kasım 2016'da yayımlayan hep kitap, yayıncılık hayatının 6. ayına girmeden 50. kitaba ulaştı. Nermin Yıldırım, Jale Sancak'ın ardından "hep kitap" ailesine katıldı. Böylece Yıldırım'ın beşinci romanı Dokunmadan, yayınevinin Türk edebiyatı kategorisindeki ilk romanı ve yayımladığı 50. kitap oldu.

hep kitap mensupları davetin sonunda "Çevremizde herkesin canını sıkan şeyler de olmasına rağmen, sizlerle birlikte bahara yakışır bir gün geçirelim, sohbet edelim. Ne olursa olsun hayatı ve kitapları kutlayalım" diyerek 50. kitap pastasını üflediler.

Öte yandan hep kitap, yazarın koçu olmak, kendi yazarlık hikâyesiyle başka yazarların yoluna ışık tutmak isteyenlerin buluştuğu bir "Atölye" kurdu. hep kitap'ın, yazmak ve yazarlık üzerine kitaplarla başlayan yeni serisi Atölye'nin, daha sonra yaratıcılığın çeşitli alanlarına dair üretilmiş kitaplarla da sürmesi planlanıyor.

Serinin ilk iki kitabı ise Ursula K. Le Guin imzalı Dümeni Yaratıcılığa Kırmak ve Kendra Levin imzalı Sen de Kendi Hikâyenin Kahramanısın olacak.

Damla Göl'ün dilimize çevirdiği Dümeni Yaratıcılığa Kırmak ve Begüm Kovulmaz'ın Türkçeye kazandırdığı Sen de Kendi Hikâyenin Kahramanısın, 7 Nisan'dan (bugün) itibaren hep kitap etiketiyle raflarda yerini alacak.