Kırtasiye Ofis Fuarı'nın yeni adresi Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A. Ş. ve TUKİD arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde kırtasiye dünyası, 22 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan ve Türkiye'de sektörün en önemli etkinliklerinden olan, İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı'nın yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi oldu. İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı artık TÜYAP'ta düzenlenecek.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A. Ş. ve Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TUKİD) arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde kırtasiye dünyası, 22 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluşacak.

Okul, kırtasiye, kâğıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründe dünya ile rekabet eden Türkiye pazarı, 2017'de iddialı. Sektörü, bölgesel bir güç haline getirmek ve hak ettiği yere oturtmak için pazarlama stratejileriyle destek veren TÜYAP, teknik alt yapısı ile Türkiye'nin en büyük ve modern fuar merkezi olan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin 6 salonunda 25 bine yakın yerli ve yabancı sektör temsilcisine ev sahipliği yapacak.

Kırtasiye sektörünün kuruluşu TUKİD ve Türk fuarcılık sektörünün önemli şirketi TÜYAP'ın güçlerini birleştirdiğini açıklayan TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A. Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı'nın doğru zamanda doğru yerde yapılıyor olması TÜYAP olarak bizi heyecanlandırıyor" dedi. Ersözlü, sektörün bugüne kadar ihtiyaç duyduğu kaliteli hizmet anlayışı ve hedef odaklı yürütülen pazarlama faaliyetleri ile fuarın geleceğini zirveye taşıyacaklarını belirtti.