Pena Yayınları'ndan tatil valiziniz için dört kitap

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Yitik Kalpler İstasyonu 

"Yitik Kalpler İstasyonu", savaşın henüz bittiği, etkilerinin toplumun her kesiminde görüldüğü, insanların umutla veya matemle doldukları tek bir günü anlatıyor. Savaş sonrası sevgi ve kavuşma hikâyelerinin on kadın yazar tarafından anlatıldığı kitaptaki öyküler ve yazarları "Eve Gidiyorum" Alyson Richman, "Şanslı Çocuk" Jenna Blum, "Fındık Dalı" Sarah McCoy, "Öpüşme Odası" Melanie Benjamin, "Yitik Kalpler İstasyonu" Sarah Jio, "Yalnız Yürüyeceğim" Erika Robuck, "Kavuşma" Kristina McMorris, "Teneke Kasabası" Amanda Hodgkinson, "Kaybedeceğin Bir Şey" Pam Jenoff ve "Hasat Mevsimi" Karen White. 

Agapi 

Gelecek planlarınızla uyumlu bir aşk olabilir mi? Ya da ölümsüz aşk? Sarah Jio, aşkın altıncı hali Agapi diyor. Yazar, Agapi'de, aşkın altı hali üzerinden "aşk hep vardır" mesajını okurlarıyla paylaşıyor ve 6 aşkı anlatıyor. 

Yeşil Deniz Kabuğu 

Sarah Jio, "Yeşil Deniz Kabuğu"nda, kendi yaşamından esinlendiği bir olay üzerinden, "herkesin mutlaka bir hikâyesi vardır" mesajına dikkat çekiyor. Yirmilerden sonra aşkın başka bir hâl aldığını daha önceki kitaplarında olduğu gibi sürükleyici ve merak uyandırıcı bir hikâye içinde geçmişe dönüşlerle paylaşıyor. 

Tatlı Hayat 

Ruth Reichl'in kaleme aldığı "Tatlı Hayat", bir yemek dergisinde işe başlamak için yaşadığı yerden ayrılan, derginin kapanmasıyla birlikte derginin şikâyet ve tarifl er için kullanılan aktif hattında çalışmak zorunda kalan Billie Breslin'in hikâyesini anlatıyor.