Ege İhracatçı Birlikleri’nde atama

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Çiğdem Önsal atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Ege İhracatçı Birlikleri’nde Canan Özyiğit’in emekliliği sonrasında boşalan EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu’nun önerisi, TİM'in uygun görüşü ve Ekonomi Bakanlığı’nın oluruyla Çiğdem Önsal atandı. Çiğdem Önsal, Ege İhracatçı Birlikleri’nde Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

Ege İhracatçı Birlikleri’ndeki yeni görevine başlayan Çiğdem Önsal, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği ve Ege Maden İhracatçıları Birliği, Bilgi İşlem Şubesi ve Devlet Yardımları Şubesi’nden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.

Çiğdem Önsal kimdir?

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan Çiğdem Önsal 1967 yılında Almanya’nın Köln kentinde dünyaya geldi. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği’nden mezun oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Yüksek Lisansı yapan Önsal, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme Doktora Programı’na devam ediyor. 

1989 yılında tekstil sektöründe iş hayatına atılan Önsal, 1993 yılında Ege İhracatçı Birlikleri’ne girdi. 1997 yılında Şube Müdürü oldu. 9 Temmuz 2014 tarihi itibariyle Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan Önsal İngilizce ve Almanca biliyor, evli olan Önsal bir çocuk annesi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir