Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor

Ege Plaza’da son ofislerin satışı metrekare birim fiyatı 4 bin 840 TL’den başlayan fiyatlarla devam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA- Ege Grup Yapı Endüstrisi AŞ.’nin Ankara’nın en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza’da son ofisler sahiplerini bekliyor. 

Ege Grup Yapı Endüstrisi A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre merkezi konumu ve özgün mimarisiyle dikkati çeken Ege Plaza’da son ofislerin satışı metrekare birim fiyatı 4 bin 840 TL’den başlayan fiyatlarla devam ediyor. Çalışma hayatının başladığı Ege Plaza’da satışların yüzde 95’inden fazlası tamamlanmış bulunuyor. Modüler ofis katlarından oluşan Ege Plaza’da satışı devam eden, 3. ve 4. katlarda bulunan iki adet standart ofisin brüt alanı 164 ve 167 metrekare olarak düzenlendi. 

Toplam 70 bin metrekare inşaat alanında kurulu olan projede, Volkswagen, Audi ve Porsche sergileme salonu ve servis alanlarıyla birlikte yer alan 33 katlı teras alanları, balkonları, açılabilen camlarıyla farklı bir mimari içeriyor. Plazanın tasarımcıları “Açılabilen camlarıyla plaza yaşamına nefes aldıran bir proje oluşturmaya çalıştık” açıklaması yaparken modern mimarinin yanı sıra akıllı bina tasarım unsurları, iklim kontrol sistemleri, güvenlik ve otomasyon sistemleriyle ileri teknolojili bir yapı sunularak verimli ve konforlu çalışma alanı sağlanıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir