Ege sahillerinde bayram bereketi

Ramazan Bayramı tatilini Ege sahillerinde geçirmek isteyenler plajları doldurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUĞLA - Ramazan Bayramı tatilini Fethiye'de geçirmek isteyen vatandaşlar, ilçeyi hareketlendirdi.

Bayram tatilini Ege sahillerinde geçiren vatandaşlar, plajlara adeta akın etti. Vatandaşlar, Kumburnu ve Belcekız plajlarında denize girmek için araçlarıyla mahallenin girişinde kuyruk oluşturdu. 

Kumburnu Plajı'nın bin 100 araç kapasiteli otoparkının dolması sonucu park yeri bulamayanları, jandarma trafik ekipleri, Belceğiz Caddesi'nde trafiği keserek ara sokaklara yönlendirdi.

Hava sıcaklığının 33, deniz suyu sıcaklığının ise 29 derece ölçüldüğü ilçede plajları dolduran tatilciler, sıcak havada denize girmenin keyfini yaşadı. Macera seven tatilciler de bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçup Ölüdeniz'in muhteşem manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

Paraşütlerin gökyüzündeki görsel şovu da Belcekız Plajı'nda güneşlenen tatilciler tarafından ilgiyle izlendi.

"Otopark doldu"

Kumburnu Plajı İşletme Müdürü Halil Gören, bayram nedeniyle ilçede yoğunluk yaşandığını söyledi. Gören, Kumburnu Tabiat Parkı'ndaki bin 100 araçlık otoparkın tamamen dolduğunu kaydetti.

Bayram tatili için arkadaşı ile İstanbul'dan gelen Aytaç Subaşı, ilçede bayram günü inanılmaz bir kalabalıkla karşılaştıklarını ifade etti.

Ölüdeniz'e araçla gelenlerin yoğun trafik nedeniyle sıkıntı çektiğini anlatan Subaşı, "Zaman zaman trafikte sıkışmalar oluyor. Büyükşehirlerden kaçıp buraya gelenler zor anlar yaşıyorlar. Jandarma ekipleri de trafiği normale döndürmek için çaba harcıyor" dedi.

Ortaca'nın Dalyan Mahallesi'ndeki İztuzu Plajı'na da tatilciler akın etti. Tatilciler, plajdaki şezlonglarda güneşlendi, denize girdi. Bazı tatilciler de Dalyan Kanalı'nı gezip, kaya mezarlarını izleme fırsatı buldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir