Ege Seramik, Türk seramiğini tanıtacak

Ege Seramik, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Bologna şehrinde yapılacak olan Cersaie Fuarı'na katılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ege Seramik, İtalya'daki Cersaie Fuarı'na katılarak Türk seramiğini tanıtacak. 

Ege Seramik açıklamasına göre şirket, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Bologna şehrinde yapılacak olan Cersaie Fuarı'na katılacak. Dünya seramik sektörünün nabzını tutan fuar, sektör temsilcileri ile profesyonellerini ağırlayacak. 

Fuarda tasarımlarını sergileyecek olan Ege Seramik, Autumn koleksiyonunda yer alan Fiji, Echo, Brisa, Fusion, Santiago, Gio, Beverly, Edgewood, Monroe, Magma, Nova, Canvas, Himba, Timber, Motto ve Elements serilerini tüketicilerin beğenisine sunacak. 

 Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, sektörün önemli fuar organizasyonlarından Cersaie Fuarı'na her sene olduğu gibi bu yılda katılım gösterdiklerini bildirdi. 

Sektörün önemli yeniliklerinin sergilendiği fuarda Ege Seramik olarak özgün tasarımlarını ve iddialı teknolojilerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere sunacaklarını aktaran Yedigüller, "Fuarda sergileyeceğimiz ürün portföyümüzle tüm ziyaretçilerin beğenisini toplayacağımızdan eminiz" ifadelerini kullandı. 
Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Bu konularda ilginizi çekebilir