Bosch‘tan "et pişirme sanatı"na katkı

Yeni nesil Bosch fırınların termometresinde bulunan üç sensör, içerde pişmekte olan etlerin farklı yerlerindeki sıcaklığı yüksek bir hassasiyetle ölçerek en ideal ısıyı ve pişirme süresini tespit ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bosch Ev Aletleri, yeni Serie 8 ankastre fırınlarda sunduğu "PerfectRoast et termometresi" ile kıvamında pişmiş etleri garanti ediyor. Termometrede bulunan 3 sensör, fırında pişmekte olan etlerin farklı yerlerindeki sıcaklığı yüksek bir hassasiyetle ölçerek en ideal sıcaklığı ve pişirme süresini tespit ediyor.

PerfectRoast et termometreli Serie 8 paslanmaz çelik multifonksiyonel fırınlardan HMG 656RS1,12 farklı pişirme fonksiyonuna sahip. Fırında bulunan PerfectBake teknolojisi, yiyeceklerin nem oranını sürekli ölçerek pişirme sürecini otomatik olarak ayarlıyor. Özellikle hamur işlerinde büyük kolaylık sağlayan PerfectBake, hem ısınan yemeklerin fazla pişmesini ve yanmasını engelliyor, hem de ideal anda fırını otomatik olarak kapatıyor.

Bunun yanında hızlı pişirme işlemleri için mikrodalga fonksiyonu da bulunan HMG 656RS1, DishAssist adlı pişirme asistanı sayesinde kullanıcılarına TFT ekranından sayısız yemek tarifi öneriyor. Fırının pratik bir diğer özelliği ise EcoClean Direct. Bu özellikle, kirleri emen özel kaplama sayesinde, zahmetli fırın temizleme işlemi tarihe karışıyor.