Gaggenau 333. yıl kutlamaları bir sergiyle sona erdi

Gaggenau marka direktörü Sven Schnee konuyla ilgili olarak "12 ay süren, 333. yıldönümü etkinliklerimizi LivingKitchen'daki kutlamalarla bitirdik. Köln'deki zaman yolculuğu ile firmanın inovatif ruhunu, tecrübesini ve tarihini yaşanır kıldık." diyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Almanya'nın Köln kentinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen LivingKitchen Fuarı'nda ziyaretçiler Gaggenau'nun 333. yıldönümü sergisinde, modern müze mimarisi ambiyansı eşliğinde firmanın mirasına ve değişimine tanık oldu. Bu zaman yolculuğu, neredeyse dört yüz yıllık bir tarihi, geçmişi ve markanın geleceğini kapsıyordu. Kutlamalarda ürün yenilikleri fütürist cam küpte sunuldu.

Bu yeniliklerin arasında 90 cm genişliğindeki EB 333 fırınının yanı sıra sabit su bağlantısına sahip tam otomatik espresso makinesi ve dikey veya eğik buhar panelli, aşırı sessiz ve yüksek derece verimli 200 serisi duvar davlumbazı da yer aldı. Ayrıca entegre havalandırmalı yeni flex indüksiyon ocakları ve Gaggenau tarafından dünyada ilk kez üretilen arka plan aydınlatmaya sahip 400 serisi bulaşık yıkama makineleri katılımcılara tanıtıldı.

Gaggenau marka direktörü Sven Schnee konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
"12 ay süren 333. yıldönümü etkinliklerimizi LivingKitchen'daki kutlamalarla sonlandırmaktan çok mutluyuz. Gaggenau, mutfak eşyaları üreten bir firma olarak, böyle uzun bir geleneğe ve zengin bir mirasa sahip olan tek firmadır. Köln'deki zaman yolculuğu ile firmanın inovatif ruhunu, tecrübesini ve 1683'de başlayıp geleceğe uzanan tarihini yaşanır kıldık."