"Hiçbir şey aşktan önemli değildir"

Beymen Club tasarım ekibinin kitaplardan ilham alarak hazırladığı t-shirt, aynı tasarımı içeren çanta, ayraç ve kitaptan oluşan dörtlü setleri arasına İtalya’da yaşayan yönetmen Ferzan Özpetek’in bestseller kitabı "İstanbul Kırmızısı" da eklendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beymen Club ve Can Yayınları’nın Türkiye’de bir ilke imza atarak bir moda markası ve yayınevi işbirliği ile edebiyat dünyasının ünlü kitaplarını moda severlerle buluşturan projesi, yeni setlerle zenginleşmeye devam ediyor.

Beymen Club tasarım ekibinin Türk ve dünya edebiyatının en sevilen kitaplarından ilham alarak hazırladığı t-shirt, aynı tasarımı içeren çanta, ayraç ve kitaptan oluşan dörtlü setleri arasına İtalya’da yaşayan yönetmen Ferzan Özpetek’in bestseller kitabı "İstanbul Kırmızısı" da eklendi.

"İstanbul Kırmızısı" kitabından esinlenerek Mart ayında vizyona girecek filmin sloganı "Hiçbir şey aşktan önemli değildir" cümlesinin yazılı olduğu ürünler, tüm Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com.tr adresinde satışa sunuldu.

Beymen Club tasarım ekibinin bu yöndeki diğer çalışmaları, Jane Austen’ın "Aşk ve Gurur", Dostoyevski’nin "Beyaz Geceler- Bir Hayalperestin Anıları", Oscar Wilde'ın "Mutlu Prens" kitaplarından ilham alınarak hazırlanan özel setler…