Karayoluyla uçak konforlu seyahat!

Normal otobüslerde 46 olan koltuk kapasitesinin 31'e düşürüldüğü, içinde tuvaleti ve hizmet mutfağı bulunan Vivalines otobüsleri ekspres seferleri ile İstanbul - Ankara arasını 4 saat 15 dakikaya indiriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Normal otobüslerde 46 olan koltuk kapasitesinin 31'e düşürülerek özel tasarım koltukların yerleştirildiği, içinde tuvaleti ve hizmet mutfağı bulunan Vivalines otobüsleri ekspres seferleri ile İstanbul- Ankara arasını 4 saat 15 dakikaya indiriyor. Yolculuk sırasında sıcak yemek ikramının olduğu otobüslerde her yolcuya özel tablet bilgisayar ile kesintisiz internet imkânı sağlanıyor.

Yolcular özel araçlar ile alınıyor

Vivalines yolcularını evlerinden özel araçlar ile alıp sadece yolcularına özel olarak tasarlanmış VİP Lounge'da ağırlıyor. Yolcu güvenliğini için Vivalines kalkış noktalarına gelen yolcularının valizlerini X-Ray cihazlarından geçiriyor ve her yolcunun özel olarak hazırlanmış boarding pass ile otobüse binmesini sağlıyor.

Karayolunun keyfi

Dünya'da ve Türkiye'de böyle bir karayolu ile seyahat uygulamasının bulunmadığını belirten Vivalines Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İpek şunları söylüyor:
“Biz kuraları değiştirmek, karayolu ile seyahat etmenin mutluluğunu ve keyfini yaşatmak için bu yola koyulduk. Ortaya koyduğumuz seyahat modeli bize ve ülkemize özgü bir model. Havayolunun en büyük avantajlarından biri hızlı ulaşım. Fakat bunun yanında birçok dezavantajı ve stresi var. Saatler öncesinden havalimanına gitmek ve uçak korkusu gibi. Biz bu dezavantajlara ve strese tamamen son vereceğiz.
Türk insanı seyahat etmeyi ve keşif etmeyi seven bir insanlardan oluşuyor. Fakat konforlu, keyifli ve güvenli bir şekilde mevcut hizmet anlayışları ile karayolunda maalesef mümkün değil. Vivalines bütün beklentileri karşılayacak ve beklentilerin üzerine çıkacak bir hizmet sunacak.”