Kempinski 120. yılını kutluyor

Kempinski, 30'dan fazla ülkede yer alan 75 adet beş yıldızlı otel ve rezidansında 120. yıl etkinlikleri düzenliyor. Bu kutlamaların arasında Kempinski "Travel in Style" yarışması da bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kempinski; 30'dan fazla ülkede yer alan 75 adet beş yıldızlı otel ve rezidansında 120. yıl etkinlikleri düzenliyor. Bu kutlamalar arasında Kempinski "Travel in Style" yarışması da bulunuyor. Yarışmayı kazanacak şanslıyı ise üç Kempinski otelinde uçak biletleri, limuzin transferleri ve süit odada toplam 10 gecelik konaklama dahil özel bir seyahat fırsatı bekliyor.

Kempinski Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Markus Semer, bu simgesel nitelikteki yıl dönümü hakkında şunları söyledi:

"120 yıldan sonra olağanüstü bir geçmişe sahip olduğumuz ve bu geçmişin heyecan verici bir geleceği müjdeliyor olmasından büyük gurur duyuyoruz. Kurucumuz Berthold Kempinski, değişmeyen Avrupa zarafetine ve kusursuz hizmete dayalı yeni bir konukseverlik standardının önünü açtı. Kendisi yenilikçi ve girişimci yaklaşımı ile konuklara benzersiz mekanlarda yeni deneyimler sunarken, yıllar içindeki gelişimimizin arkasındaki ilham kaynağımız olmayı sürdürdü."

Çırağan Palace Kempinski İstanbul da bu yıl dönümünü farklı etkinliklerle kutluyor. Ayrıca dünyadaki tüm Kempinski otellerinde de geçerli olan "120 Yıla Özel Süit Konaklama Paketi'' kapsamında 31 Temmuz 2017 tarihine kadar olan rezervasyonlarda ikinci gece konaklamalarında fırsatlar misafirleri bekliyor.