Kısa kısa…

Şehirde neler oldu, neler olacak? Hızlıca göz atmaya ne dersiniz?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Organik Yaşam Festivali

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Organik Yaşam Festivali, 4-5 Haziran tarihleri arasında Maçka Demokrasi Parkı'nda gerçekleştirilecek. Festivalde tüketiciler, organikle ilgili en doğru kaynaklardan bilgi edinme fırsatı bulacak. Etkinlik boyunca paneller, seminerler, yarışma ve eğitimlerle tüketicilere organik yaşam anlatılacak. Festivale katılım ücretsiz olacak.

1-707.jpg

Hint yemekleri Dubb Indian'da

Hint lezzetlerinden tatlar sunan Dubb Indian Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus‘un 9. katında açıldı. Açılışta, konuklar Hint mutfağının özel tatlarıyla tanışırken, Hintli dans grubu Takadhimi'nin Bollywood bir gösteri yaptı. Hint mutfağının bol baharatlardan oluştuğuna dikkat çeken Şef Vinod Kumar, şu bilgileri verdi: "Türk kültüründe de baharat olduğu için Hint kültürüne yakın buluyorum ve bu yüzden yemeklerimizin Türk damak tadına uygun olduğunu düşünüyorum. Hindistan'ın çeşitli yörelerinden örnekleri, Hint yemek sunum kurallarına uygun servis ediyoruz."

2-593.jpg

Kanyon, "İstanbul Şarkıları"yla yankılanacak

Kanyon, İstanbul temalı 10. yıl etkinlikleri kapsamında 31 Mayıs Salı günü (yarın)  İstanbul Şarkıları konserine ev sahipliği yapacak. Levent Yüksel, Mirkelam, Pamela, Jehan Barbur, Dilek Türkan ve Kibariye'nin sahne alacakları konser, saat 19.00'da Kanyon etkinlik alanında başlayacak ve ücretsiz olacak…

44-023.jpg

Spago'dan "Yaza Merhaba"

The St. Regis Hotel'deki Spago by Wolfgang Puck ve Harvey Nichols, yazın gelişini Spago'da düzenledikleri "Yaza Merhaba" partisiyle kutladı. İki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck'ın ikonik restoranı Spago ve dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını moda severlerle bir araya getiren Harvey Nichols'un konukları, DJ Tarık Koray'ın seçtikleriyle geç saatlere kadar Spago'nun terasında ağırlandı.