Mezzaluna'nın İtalyan şefinden Nisan'a özel

İtalyan şef Fabio Brambilla'nın "Şefin spesiyalleri"nde mozarella, parmesan peyniri ve sotelenmiş karidesli "taze enginar salatası" bulunuyor. Pizza rozbif, kapari ve tonnato sos içeriğiyle yer alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İtalyan şef Fabio Brambilla'nın "Şefin spesiyalleri" mönüsünün başlangıcında mozarella, parmesan peyniri ve sotelenmiş karidesli "Taze enginar salatası" bulunuyor. Çıtır pizza rozbif, kapari ve tonnato sos içeriğiyle yer alıyor. "Parmesan peynirli klasik fırında makarna"nın yanı sıra sotelenmiş mantar, karamelize soğan, taze domates ve scamorza peyniri ile hazırlanan "İtalyan tarzı burger" şefin spesiyalleri arasındaki bulunuyor. Sütlü çikolata sos ile servis edilen vanilya krema dolgulu bir tarz puf hamur tatlısı olan "bahar bigne" ise tatlı olarak sunuluyor.


Yenilenen mönü

Mezzaluna'nın yenilenen normal mönüsünde ise sıcak başlangıçlardan "domates soslu fırınlanmış patlıcan dilimleri" eritilmiş parmesan ve mozzarella peyniriyle sunuluyor. "Kum midyesi" patates ve pırasa ile servis edilirken "porçini mantar" ve "kestaneli mercimek" çorbaları da mönüde yer alıyor.

"Caesar" salatası; parmesan, kruton ve ançüez soslu marul ile hazırlanıyor ve tercihe göre ızgara tavuk, ızgara bonfile ya da ızgara karidesle sunuluyor.

Makarnalardan ıspanak ve ricotta peynirli ev yapımı "plin" tarzı tortelli, parmesan ve adaçayı sos ile hazırlanıyor. "Izgara karides ve kurutulmuş domates çeşnili risotto" ise risotto severler için bir alternatif sunuyor.

Pizza çeşitleri

Mönüde manda mozzarella, çeri domates, taze yeşillik ve domates soslu alternatifin yanı sıra ızgara sebzeler, çeri domates, taze yeşillikler ve gorgonzola peynirli ve bresaola, kurutulmuş domates, porçini mantarı, taze yeşillikler, mozarella peyniri ve parmesan dilimlerinin bulunduğu çıtır pizza çeşitleri de yer alıyor.

Mezzaluna'nın yeni mönüsünde fıstıklı dondurma ve vanilya sos ile servis edilen "çikolatalı sufle", limon ve çilek sosla sunulan "Panna Cotta" ve espresso kahve ile lezzetlendirilmiş vanilyalı dondurma "affogato" da bulunuyor.