Uluslararası yarışmalar, uluslararası ödüller…

Zorlu Center, Caresse a Luxury Collection Resort & Spa Bodrum, Mandarin Oriental Bodrum uluslararası ödüller kazanırken Electrolux Ideas Lab Yarışması'nda ilk 50'de yer alan 4 fikir Türkiye'den seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Zorlu Center'a Stevie'den 11 ödül

60 ülkeden 3 bin 800'ü aşkın projenin yarıştığı ve dünyanın en önemli iş dünyası ödüllerinden birisi olarak kabul edilen Stevie International Business Awards'dan geçen sene 4 ödül ile dönen Zorlu Center, bu sene İstanbul Light Festival, Zorlu World, Raffles Arcade, Yılbaşı Gazinosu ve Phantom of The Opera projeleri ile 2'si Altın, 1'i Gümüş ve 8'i Bronz olmak üzere 11 ödül birden kazandı.

İstanbul Light Festival ile "Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası" ile Altın Ödülü'nü alan Zorlu, yine İstanbul Light Festival ile "En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası" kategorisinde Gümüş Ödül'ün de sahibi oldu. Raffles Arcade ile "Kurumlararası (Business to Business)", "Marka yönetimi ve İtibarı", "Marka Deneyimi" ödüllerini almaya hak kazanan Zorlu Center, Phantom Of The Opera ve Yeni Yıl Gazinosu ile "Yılın Kültür ve Sanat Programı" kategorilerinde de Bronz Ödül'e layık görüldü. Zorlu Center'ın ödül programı Zorlu World ise "Pazarlama" kategorisinde Altın Ödül'e layık görülürken, "Yaşam Tarzı", "Alışveriş" ve "Hizmet" kategorilerinde de Bronz Ödül'ün sahibi oldu.

Ödül törenine Zorlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Didem Aydın, Pazarlama Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, Zorlu Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Bora Hoşver ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Pınar Pıtırlı Semerci katıldı.

Caresse'yi okurlar, Avrupa'nın en iyi Resort Oteli seçti

Starwood Grubu'nun Premium markalarından "The Luxury Collection"ın Türkiye'deki ilk Resort Oteli "Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum", seyahat ve yaşam stili dergisi Condé Nast Traveler uluslararası edisyon okuyucuları tarafından Avrupa'nın en iyi Resort Oteli olarak seçildi. 2015 yılında Bodrum'da kapılarını açan Caresse, aynı seçimde dünya çapında da en iyi 6. Resort Otel oldu.

Büyükhanlı Kardeşler Grubu yatırımı olan Asarlık mevkiindeki 84 odalı "Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa"; Karaada'nın tam karşısında, şehir merkezine 5 dakika mesafede yer alıyor.

Caresse, içindeki 3 iskele, beyaz kumlu plajı, turkuaz denizi, 2 restoranı ve deneyimli ekibinin yönettiği Spa Caresse ile hizmet veriyor. Caresse, yalnızca otel misafirlerine değil aynı zamanda tekne ile bu benzersiz koyu ziyaret etmek isteyenlere de yeme içme servisi başta olmak üzere birçok olanak sunuyor.

Mandarin, dünyanın en iyileri listesinde

Mandarin, Oriental, Bodrum, seyahat ve yaşam stili dergisi dergisi Condé Nast Traveller'ın okurlarının seçimiyle belirlenen 2016 Condé Nast Traveller Okuyucu Ödülleri'nde; Avrupa, Türkiye ve Rusya'nın en iyi otelleri listesinde dokuzuncu sırada yer alarak Türkiye'den seçilen tek otel oldu.

Tüm dünyada özellikle sıkça seyahat edenlerin yakından takip ettiği Condé Nast Traveller dergisi, 1988 yılından itibaren okurları aracılığıyla, ülkeler, şehirler, havayolu şirketleri, seyahat ve gemi acenteleri ve oteller kategorilerindeki en iyileri belirliyor. 300 binin üzerinde okurun yorumları ve puanlamaları ile yapılan anketler sonucunda ödüle layık görülenler derginin özel sayısında anons ediliyor.


Electrolux Yarışması'nda ilk 50'de 4 fikir, Türkiye'den

Ağustos 2016'da global olarak başlatılan daha sağlıklı yemek yeme alışkanlığı ve daha parlak bir gelecek için yaratıcı fikirlerin arandığı Electrolux Ideas Lab Yarışması'nda geri sayım başladı. Yarışmada ilk 50'de yer alan 4 fikir ise Türkiye'den.
Electrolux Ideas Lab Yarışması'na başvuran katılımcılar "Tüm dünyadaki insanlara gelecekte daha lezzetli, sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde yemek yapma konusunda nasıl ilham verebiliriz?" sorusuna cevap bulmak için bağlanabilirllik (connectivity), 3D printing, oyunlaştırma (gamification) gibi trendleri kullandılar.
Yarışmaya başvuran 30 saniyelik videoların incelenmesinin ardından 27 ülkeden 50 fikir seçildi. Türkiye'den yarışmaya başvuran 4 fikir ise ilk 50'ye girmeye hak kazandı.
Tüm videoların linkleri için: www.electroluxideaslab.com.

Electrolux 360 Tüketici Deneyimi ve Marka Başkan Yardımcısı Mona Abbasi yarışmaya yönelik ilgiyle ilgili şunları söyledi:

"Ideas Lab Yarışması'na tüm dünyadan tüketiciler başvurdu. Electrolux'ün temel iş alanı olan ve gelecek için ciddi bir yatırım yaptığımız yemek pişirme konusunun geleceğine dair gerçekten yaratıcı fikirler görmek mükemmel. Tüm dünyadan birçok başvuru aldık ve ilginç bir şekilde tüm dünyadaki pazarlarda benzer uygulamaları hali hazırda görmek mümkün. Bu da bize açıkça dünyanın farklı bölgelerindeki insanların ilgi ve ihtiyaçlarının birbirine benzediği mesajını veriyor."

Halk oylaması canlı olarak Electrolux Ideas Lab website'sinde başladı. İlk 10'a kalan fikir 17 Kasım 2016 tarihinde açıklanacak. Oylama herkese açık ve beş adet fikre kadar oylama yapılabiliyor. Electrolux uzmanlarından oluşan jüri ilk 10 fikri değerlendirecek ve kazanan 28 Kasım 2016'da açıklanacak.

Electrolux Ideas Lab ödülü 10 bin Euro ve Stockholm seyahati…