Yarın 14 Şubat Sevgililer Günü!

Geçtiğimiz hafta, Sevgililer Günü tarihini anlatmış, yeme-içme, kültür-sanat, turizm alanlarında kim ne yapıyor? sorusunun yanıtını arayıp firmaların bu özel gün için hazırlıklarından söz etmiştik. Ehlikeyfler için seçenekler sunmaya devam ediyoruz.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

PTT’nin kampanyasına katılmak için son gün!

Türkiye’nin 176 yıllık köklü kurumu PTT A. Ş., özel gün ve haftalarda düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Şirket, Sevgililer Günü hediyesini kargoyla ulaştırmak ve sevgisini güzel bir kartla dile getirmek isteyenler için yeni bir kampanyaya imza attı. PTT A. Ş.’nin Sevgililer Günü’ne özel kampanyası kargo ücretinde indirimi ve ücretsiz tebrik kartı dağıtımını kapsıyor. Buna göre Şirket, Sevgililer Günü’nden önceki 5 iş gün içinde (bugün son gün) postaya verilecek yurt içi Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerinde yüzde 10 indirim uygulayacak. Ayrıca, PTT A. Ş. tarafından Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan 1 milyon adet tebrik kartı müşterilere ücretsiz sunulacak. Tebrik kartları PTT A. Ş. iş yerlerinden edinilebilecek.

Hotel Caeli, "Sevgililer Günü"nü 19 Şubat’a kadar kutluyor

Gelibolu, Eceabat ilçesinin Kumköy mevkiinde Vinero Bağcılık bünyesinde yer alan Hotel Caeli’nin Sevgililer Günü’ne özel programı 19 Şubat’a kadar sürüyor. Sade ve sanatsal lüks anlayışıyla tasarlanan Hotel Caeli, 19 Şubat’a kadar "Love&Dine" ve "Love&Dine&More Paketleri" sunuyor. Hotel Caeli’nin içerisinde yer alan üzüm bağları, gölet ve orman manzaralı Winter Garden Restaurant‘da ise sevgililer "Şefin Romantik Akşam Yemeği" mönüsü ile tanışacak, bağlar içerisinde yer alan Porta Caeli üretim tesislerinde deneyim yaşayacaklar.

Romantik alternatifler Divan Otellerinde

Divan Grubu’nun Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otellerinde güne özel hazırlanan mönü, konaklama ve hediye seçenekleri sunuluyor. Divan İstanbul içerisinde bulunan Divan Lokanta’da canlı vokal ve piyano performansı eşliğinde romantik akşam yemeğini veya Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan "Aşkınızı Şımartın" konaklama paketini almak seçenekleri var…

Divan İstanbul Asia, Turkuaz Restoran’da violin eşliğinde romantik bir yemek ve konaklamalı-konaklamasız alternatifleri ve ücretsiz SPA girişi öneriyor. Divan İstanbul City’deki Divan Pub’da yemek veya SPA hediyeli konaklama mümkün… Divan Suites İstanbul G-Plus’ta hazırlanan pakette konaklama, odada özel ikramlar ve brunch veya G-Plus’ta romantik müzikler eşliğinde gala yemeği tercih edilebiliyor.

Belle Epoque a Pasha’da farklı seçenekler
 
Pera Palace Hotel Jumeirah Sevgililer Günü’nde, 125. yıla özel olarak açtığı yeni restoranı Belle Epoque a Pasha’da canlı müzik eşliğinde Executive Chef Arif Kemal Doğan ve ekibinin hazırladığı özel tadım mönüsünü deneyimlemeyi öneriyor. "Ayva jeli üzerinde vanilya ile marine edilmiş somon ve kerevit", "keçi peynirli ve enginarlı tortellini", "tutku meyveli ve ginsenli sorbe", "dağ mantarları ile doldurulmuş dana fileto" ve "vişneli aşk çikolatası"ndan oluşan beş aşamalı akşam yemeğine katılacak çiftler yapılacak çekilişle Bvlgari’den birbirinden şık hediyeler kazanma şansı da yakalayabilecekler.

Geceyi Pera Palace Hotel Jumeirah’da noktalamak isteyen çiftler ise Orient Bar’da gerçekleşecek akşam yemeğinin yanı sıra isteklerine göre delüks veya süit odalar öneriliyor, ertesi sabah Agatha Restaurant’ta sunulan açık büfe kahvaltı fiyatlara dahil. Kubbeli Salon’da ise İlham Gencer’le Çay Saati 15:00 - 18:00 arasında gerçekleştirilecek. Patisserie de Pera’da ise kalp şeklindeki makaronlar ve cup cake servis edilecek.

Richmond Nua, Sapanca’ya davet ediyor

Salt jacuzzi, jet pool 117, herbal steam bath, sauna ve buhar banyoları Ottoman steam bath, salt inhalation, laconium, Fin kelo kütüklerinden yapılmış çift katlı loft sauna, ice grotto, water beds, day dream, aqua cave, snail showers ve nua spirit suit gibi özel tasarlanmış 2 bin 700 metrekarelik SPA alanları ile "Spafinder Wellness 365 Readers’ Choice" ödüllerinde "Best For Romance" seçilen Richmond Nua Wellness-Spa, bu özel günü şehirden uzakta, kutlamak isteyenleri Sapanca’da bekliyor…

İsme özel şişeler Uludağ Premium’da mümkün

"Uludağ Premium’dan Size Özel" sayfasında açılacak olan formu dolduranlar isme özel etiket tasarımlı 750 ml. Uludağ Premium Doğal Maden Suyu’nu sevdiklerine özel bir hediye olarak sunabiliyor. "Uludağ Premium ile Aşk Hep Sizinle Olsun" mottosuyla Uludağ Premium, sınırlı sayıda ziyaretçiye internet sitesi üzerinden isme özel bu şişeleri öneriyor.