'3 milyon Rus turist garanti'

TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan, 2017 yılı için şimdiden 2.5- 3 milyon Rus turistin garanti olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TİSOYAB Başkanı Hüseyin Aydoğan, erken rezervasyonların geçen yıla göre daha iyi durumda olduğunu, 2017 yılı için şimdiden 2.5- 3 milyon Rus turistin garanti olduğunu söyledi.

Manavgat Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, turizmin bütün paydaşlar açısından çok kötü bir sezon geçtiğini belirtti. Turistin güzel politikaları, mutlu olduğu yeri sevdiğini belirten Başkan Aydoğan, dünyada global terör, anarşi ve ekonomik kriz olduğu sürece turizmin en çok etkilenen sektör olacağını kaydetti.

Bütün bunlara rağmen gelecek sezonun iyi geçeceği yönde sinyaller aldıklarını kaydeden Hüseyin Aydoğan, bu sene Türkiye'ye gelmeyen turistlerin gittikleri diğer ülkelerde karşılaştırma yapma imkanı bulduğunu vurguladı. TİSOYAB Başkanı Aydoğan, "2017'ye turizmle dopdolu bir müşteri anlayışıyla gidiyoruz. Erken rezervasyonlar geçen yıla göre artmış durumda" dedi.

Türkiye ile Rusya arasında iyi ilişkiler kurulduğunu, iki halkın kaynaştığını belirten Aydoğan, “Rusya ile olan iyileşme sadece turizme değil diğer sektörlere de yansıyacaktır. Önümüzdeki yıl için şimdiden 2.5- 3 milyon Rus turist garantilenmiş durumda" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir