İzmirgaz, faturaları Halk Bankası'ndan tahsil edilebilecek

İzmirgaz, doğal gaz fatura tahsilatı için Halk Bankası ile protokol imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - İzmirgaz ile Halk Bankası, doğal gaz fatura tahsilatlarının Halkbank Şubeleri aracılığıyla yapılabilmesi için protokol imzaladı.

Halk Bankası Pamuk Plaza'da gerçekleştirilen imza törenine, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Genel Koordinatör Halil Tataş, Halk Bankası 1. Bölge Koordinatörü Osman Bülent İspir ve KOBİ Pazarlama Müdürü Deniz Gür katıldı.

İmzaların atılmasının ardından konuşan Yandımata, doğal gaz altyapı çalışmalarıyla birlikte işletme anlayışını da büyüttüklerini belirterek, "Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinen şirketimiz, mevcut doğal gaz abonelerine ve potansiyel abonelere en iyi hizmeti sunmak için çeşitli alanlarda getirdiği yeniliklere ve hizmet anlayışına bir yenisini daha ekliyor. Anlaşmalı banka sayımızı 7'ye yükselttik. Bundan sonra hizmet ağımız içerisinde bulunan abonelerimize Halk Bankası aracılığıyla da ulaşmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

İzmirgaz ile yapılan işbirliğiyle müşterilerine sundukları hizmet yelpazesine doğal gazı da eklediklerini ifade eden Halk Bankası 1. Bölge Koordinatörü Osman Bülent İspir ise şunları kaydetti:

"Doğal gazın gelişimini dikkatle takip eden bankamız bu alanda da müşterilerine hizmet sunma kararı alarak gerekli çalışmaları başlatmış ve kısa sürede sonuçlandırmıştır. Bu işbirliğiyle birlikte Halk Bankası ile çalışan doğal gaz aboneleri ya da abone olmayı düşünen İzmirliler, abone bağlantı bedelini, güvence bedelini, doğal gaz tüketim faturalarını, otomatik ödeme talimatı başta olmak üzere tüm alternatif dağıtım kanallarından şubelere gelmeye bile gerek kalmadan ödeme yapma imkanına sahip olacaktır."