Elektrik kesintileri SMS ile bildirilecek

AYEDAŞ yeni uygulama ile faturasının son ödeme tarihini geçiren müşterilerine de fatura bilgisini SMS göndererek hatırlatmada bulunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), programlı elektrik kesintilerini abonelerine cep telefonuna SMS göndererek bildirecek.

AYEDAŞ'dan yapılan açıklamada, yeni uygulamaya konulan bu hizmetten faydalanmak isteyen abonelerin, başta cep telefonu numarası olmak üzere, e-posta adresini ve TC kimlik numarasını AYEDAŞ'a bildirmeleri gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, abonelerin "444 6 186" numaralı telefonu tuşlayarak ya da "ayedas@ayedas.gov.tr" adresine e-posta göndererek iletişim bilgilerini rahatlıkla güncelleyebilecekleri, cep telefonu numarasını bildiren abonelere, programlı elektrik kesintisinin yanı sıra faturasının son ödeme tarihini geçiren müşterilerine de fatura bilgisini SMS göndererek hatırlatmada bulunulacağı bildirildi.

Açıklamada, AYEDAŞ Genel Müdürü Sami Kovancı'nın şu görüşlerine yer verildi:

"Hizmet bölgemizdeki müşterilerimize sağlıklı ve kesintisiz enerji sunarken bir yandan da müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Müşterilerimize bu kolaylıkları sağlamamız için iletişim içerisinde olmamız gerekmektedir.

Bu nedenle en etkin iletişim aracı olan cep telefonu bilgisi başta olmak üzere müşterilerimizin güncel iletişim bilgilerine ihtiyaç duymaktayız. Bir dakikasını ayırarak çağrı merkezimize ulaşıp iletişim bilgilerini güncelleyen müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilme imkanımız artacaktır."

Bu konularda ilginizi çekebilir